Obywatel
kiedy losowanie?
Obywatel
Również troszke na temat połączeń wiem (6 miesięcy szukania rozwiązania dla siebie nieco wzbogaciło moją wiedzę ), więc mogę spróbować pomóc, ale kontakt tylko na gg.
Losowanie już wkrótce.
Chciałbym poinformować, że w piątek wyjeżdżam do Egiptu na 2 tygodnie. A więc albo zagram przed tym wyjazdem swój ćwierćfinał, albo dopiero po. Liczę na wyrozumiałość.
No to 2 grupy zakończone, a w 2 prawdopodobnie padną walkowery. Nie jest to szczyt marzeń, ale przynajmniej do finałów przejdą już osoby pewne.
Pozostały jeszcze po 2 spotkania Pandrodora (grupa A) i Koragg (grupa B). O ile ten drugi poinformował organizatorów oraz przeciwników o swoich problemach, o tyle ów pierwszy nawet nie dał znaku życia.
Obywatel
A propo wyjazdu w niedziele wyjezdzam na 5 dni
No to losowanie się odbyło? Jak wam sie podobaja partnerzy? Na kogo stawiacie? Na kiedy się umawiacie?
Ja gram już jutro z Rozbójnikiem. Muszę jutro, bo wyjeżdżam, a akurat w ten dzien obaj mamy czas.
I jeszcze jedno: nie zapominajcie, że faza grupowa wciąż trwa! Zostały 4 dni! Może uda się Wam jeszcze coś zagrać?
Mathias czy możesz mi wskazać w moim poscie,w temacie finały gdzie napisałem "nagroda" i dostałem ostrzeżenie?...O restach o których wspomniałeś powiem tyle,że to nie mnie one stawiają w złym świetle,ale nie chce mi się tego ciągnać.Wiesz wcześniej nie mówiłem nic na reg,bo nie wiedziałem,że może się przydarzyć taka sytuacja jaka była.
"do dupy" - to nie AW, na tym forum nie pozwala się używać wyrazów ordynarnych, o czym chyba zapomniałeś.
W takim razie kogo? Mnie?
Przepraszam bardzo, lecz obraziłeś moje forum i mnie, a na poważnie to na AW są zmiany teraz będzie bardziej wymagana zmajomość regulaminu, lecz bez przesady "do dupy" to jeszcze nie tak źle.
Dla mnie to oszpeca forum i cię nie obraziłem, bo sam mówiłeś, że pozwalasz na taki typ wybuchu emocji.