Jak wam się podoba muzyka w 4 części HoMM? Moim zdaniem tam jest najlepsza muzyka z wszystkich części Heroesów. Ma klimat III i jest niepowtarzalna. Fajna sprawa, że dodali chór do utworów. Dzięki temu jest inna lecz nadal świetna.
Zdecydowanie najlepsza Jakkolwiek każda część HoMM ma muzykę na poziomie bardzo dobrym, to i tak muza z IV bije na głowę każdą część. W każdym mieście, na mapie przygody, czy w bitwie - muzyka z HoMM IV jest absolutnie genialna.
Rekrut
Bardzo dobra najlepsza z serii Heroes
Generał
Zen-Aku napisał:
Zdecydowanie najlepsza Jakkolwiek każda część HoMM ma muzykę na poziomie bardzo dobrym, to i tak muza z IV bije na głowę każdą część. W każdym mieście, na mapie przygody, czy w bitwie - muzyka z HoMM IV jest absolutnie genialna.
Także tak myślę, ponieważ bardzo mi się podoba ta muzyka... Jest THE BEST jeśli chodzi o najlepszą muzykę z całego Heroes
Mnie tam się ta z H3 bardziej podoba, ale mp3 z H4 też niczego sobie . W moim rankingu na 2. pozycji, przed Heroes 1 (3.) i Heroes 2 (4.). Nie brałem pod uwagę H5, bo nie mam tej gry.
Obywatel
Muzyka jest wspaniala ... Chory genialne !
Szkoda ze taki potencja popsuli...
Ale to im sie udalo...
Generał
Mam wrażenie, że niektóre utwory pojawiały się też w innych grach (szczególnie ten, kiedy pływamy po morzu)
One sie raczej nie pojawialy w innych grach, mozliwe ze byly to tylko bardzo podobne utwory.