Rekrut
Powinien powstać dział "Screeny i filmiki" dodawało, by się tam swoje screeny i filmiki z gry.A co nasz Mathias o tym myśli??
Niepotrzebny wg mnie. Póki co powstał jeden TEMAT o screenach z gry, w Karczmie. A więc nie ma sensu jeszcze go tworzyć.
Ale chciałbym wysłuchać opinii userów.
Jeśli dobrze zrozumiałem to chodzi o dział w którym zamieszcza się screeny bitew z Heroes 3.Pomysł nie głupi,tylko czy nie starczyłby zwykły temat do czegoś takiego?
W karczmie jest temat o screenach,ale to jest zgadywanka "z jakiej gry jest screen".
Ogólnie pomysł dobry tylko czy potrzeba odrazu robić dział,czy temat by nie wystarczył,tylko znowu w którym dziale?
Chciałbym też przypomnieć, że forum posiada GALERIE!
JA popieram pomysł, ale czy tylko dla screenów warto robić oddzielny dział?Chyba nie. JA sądzę,że można zrobić temat o tym w Ogólnie o HOM&M 3.
Czy wy nie słyszycie - mogę wam stworzyć kategorię w galerii pt. ,,Screeny z gry". Pasuje?
Ja bym widział to na kształt "Online wars" jak na AW, czyli screen/filmik i opis danej bitwy czy też gry. Wydaje mi się że inne screeny niż FB,boh nie będą się pojawiały. I raczej w większośći chodziłoby o gry multi, chyba że jakaś naprawde specyficzna sytuacja na singlu.
No według mnie kategoria nie jest potrzebna:D Wystarczy tylko nowy temat. Po co tworzyć nowy dział jak pewnie i tak screeny doda najwyżej paru użytkowników.