Proponuję dodać radio na forum W nim znajdowałyby się utwory z heroes'ów. Zawsze to jakiś bajer
- który oddaje lepszy klimat
Ostatnio edytowany przez Fanatyk (2009-12-20 11:38:29)
jak juz radio to normalne,wydaje mi sie lepsze,przygrywki z gry sa dobre,ale do GRY
Załóżmy radio, w którym będą aktualności ze świata H3 hehe :d
Albo można by zrobić dwa radia - jedno z Heroes'ów ,a drugie normalne. Na przykład 3 dni techno, później 3 dni metalu, 3 dni rapu itd. .
Na to nawet liczcie... Nie będę z tego forum robił jakiegoś rapowiska-technowiska-metalowiska...
Dobry pomysł z muzyką z herosów. Ja mogę się zająć załatwieniem. A ktoś takie radio potrafi założyć?
Ja mam muzyki z H3 i H5, tylko z H1,H2 i H4 ktoś musiałby załatwić Mathias, w takim razie - co powiesz na JEDNO radio, które TYLKO będzie puszczało muzyczki z heroes'ów ?
Ja mam z H4 ^^
Takie coś może być ^^. Możemy też nagrywać i np. raz na tydzień puszczać coś w rodzaju wiadomości .
Tylko jeden problem, kto będzie mówił ? Ja mogę gadać, tylko to jest ostateczność
Ja tak samo w ostateczności. Najwyżej można użyć jakiegoś modulatora głosu czy jak to się nazywa. Jest ktoś obeznany w tego typu programach?
Ja mam program do zmiany głosu, mogę ewentualnie użyć
No, to by można coś takiego zrobić. Tylko kto umie zrobić takie radio?
Kto ma kontakt do Cohena ? Świetnie się na tym zna
Na gg go zlapac nie mozesz?Przeciez ma wpisane w loginie...