Generał
Wolałbym unikać polityków ze starego pokolenia. Są chciwi i zakłamani.
Lepper nie do końca mi odpowiada. Tu już nie chodzi o media, po prostu nie mogę się do niego przekonać.
Po namyśle wybieram Napieralskiego. Młody, widać że obrotny, normalny, nie świruje. Poza tym jego "koledzy" z partii tylko czekają, by go wywalić ze stołka. Nie pozwólmy im na to. Moja rodzina głosuje na Napieralskiego. Ja tego nie zrobię, bo osiemnastka dopiero za rok w kwietniu, ale za to na wybory parlamentarne się załapię.
Liczę na to, że większość głosów na Komora, bierze się z pragnienia, by nie wygrał Kaczyński. Jednak co to za wybór między jednym (dosadne słownictwo) palantem a drugim debilem.
Ostatnio edytowany przez Sauron (2010-06-19 10:34:33)
Za kilka godzin koniec wyborów. Razem z moją rodziną wybieram się do urn ok. 18. Rodzice zagłosują na Napieralskiego, z czego się bardzo cieszę.
Mathias, to u ciebie nie ma tajemnicy wyborczej? Przerwales takze cisze wyborcza, mozesz beknac za to pred sadem.
Jak zapewne wielu innych na forach internetowych . Na wielu jeszcze wczoraj trwały burzliwe dyskusje.
No i po głosowaniu . Teraz pozostaje wyczekiwanie...
Haha. Komor 40.8% kaczka 35,7% Napieralski 14% i mikke 3%, reszta sie nie liczy.
5% różnicy. Zapowiada się twarda walka. No i pewnie będzie debata...
Rekrut
Miażdżąca porażka Pawlaka, ładny wynik Mikkego, chociaż on to mógł troszkę więcej - stać go na to. Wyniki sondażowe wykazały najpierw różnice 15%, a potem 10%. Teraz już wiadomo, że ona wynosi 4.5%-5%. Jeżeli Kaczyniak się zmobilizuje, tak na fest, to ma realne szanse wygrać. Z tym, że on się łudzi, że go SLD poprze. Ale na pewno nie poprze - SLD pamięta, jak PiS wypstrykał Leppera i Giertycha. I tego się też boi.
Generał
Wybór między PiS a PO.
Polacy sami sobie podrzynają gardła. Chciałem SLD bo to mogłaby być miła odmiana po toczącej się wojnie PO z PiS.
Za to teraz będziemy świadkami ciekawego pojedynku.