Żeby grać dobrze trzeba umieć walczyć, a jeśli na danym templu rozbudujesz się inaczej niż trzeba to po prostu przegrywasz.
Berserk od kompa się niczego nie nauczysz a od żywego gracza owszem. 2/3 miechy gry z dobrymi graczami z ligi i można naprawdę dobrze grać.
Xeno to się wg nie zna, ja bym go nie słuchał.
Po tym jak widziałem h3 u brata ciotecznego ileś lat temu, kiedyś przypomniałem sobie o tej gierce, kupiłem zainstalowałem. Wpisałem w google turniej heroes3, znalazłem puny, zapisałem się do turnieju Potem liga, multi, nie umiem grać więc Xeno słabo ci doradza. Nigdy nie miałem stażu singleplayer.
Obywatel
Deleted by Berserk
Ostatnio edytowany przez Berserk (2010-07-06 23:36:49)
Alt ty kłamco jeden, jak ty z malkiem możesz grać spokojnie i grać nie umiesz. Boisz się, że cię ktoś w umiejętnościach prześcignie?
Przeceniasz mnie. Nie lubię z nim grać, bo on zawsze gra na 100%, nie wtapia, nie robi błędów, a mi spadają morale i poddaję.
Noo, zapomina sie praktycznie wszystko, jak juz wyzej napisalem. A zywy gracz jest nieprzewidywalny, i dlatego trzeba opracowac z 5 planow rozgrywki, kazdy na inny typ gracza. A komp? Komp na 200% nie jest taki zly, mozna sie przy tym troche rozgrzac.
Heh, Xeno nawet ze mna nie grales, cykasz sie po prostu, tak samo jak w strongu.
Daj normalną mapkę w strongu to pogadamy, najlepiej w SHC zagrajmy. A jeśli chcesz zagrać zemną to nie ma problemu w h3.
Jebus XL, reg MAW i pliki do niego i gramy.