Jak samo nazwisko/nick wskazuje, iż powinienem umieć malować, jednak dopóki mi się nie zachciało od czasu do czasu poćwiczyć kreski(czyt ~miesiąc temu) nie wychodziły mi rysunki. Tera mogę się pochwalić 3 dziełami:
http://img256.imageshack.us/gal.php?g=dsc01146u.jpg
Pepe Pan Dziobak
Cookie Monstah
Homer Simpson
Ostatnio edytowany przez Malarz (2010-10-10 18:29:09)
Fajne te obrazki. Ale nastepnym razem naprawe cieniuj mocniej oraz rob fotki w dobrym oswietleniu. Ale tak ogolnie o rysunki b.dobre, staraj sie je robic takze w formacie A4.
Robiłem Homera i Pepe w kratkę, a Cookie w SZKICOWNIKU A5. O dobre oświetlenie o 20 godzinie w moim pokoju jest BARDZO TRUDNO. Cieniuj mocniej, wsyzscy mi to mówią, mam taką kreskę, postaram się
Nie cieniuj mocniej, tylko w ogóle zacznij cieniowac, bo robisz tylko surowy kontur, a uwierz, że jak dobrze pocieniujesz to i obrazek od razu ładniejszy . A i poprawiaj rysunki, żeby były grubsze, a raczej ciemniejsze linie, będą bardziej widoczne na zdjęciu i nie będą się zlewac z cieniami, jeżeli zaczniesz je robic
. Ogólnie to jest nieźle, rysuj dalej, bo przecież robisz to dla własnej radochy.
Bardzo ładne obrazki, masz talent! Szczególne spodobał mi się Ciasteczkowy Potwór
.