Obywatelu!
Lubisz sporządzać mapy? Jesteś utalentowanym kartografem? Właśnie takich osób potrzebujemy!
Nasze wymagania nie są duże: jeden scenariusz miesięcznie i wypełnianie zadań specjalnych zleconych przez Mistrza. Za każdą mapę (zwłaszcza te nadobowiązkowe) otrzymuje się zapłatę - plusa .
Opis: Każdy obywatel ma prawo wybrać jeden z kilku dostępnych zawodów, wedle własnych zainteresowań i zdolności. W tym celu należy złożyć podanie w określonym zakładzie. Decyzję o przyjęciu do pracy podejmuje Mistrz danego warsztatu.
Wymagania: złożenie podania
Korzyści: rozwijanie swoich pasji, stały zarobek w postaci plusów za poprawne wykonywanie swoich zadań, możliwość złożenia podania do wybranego klanu, możliwość ubiegania się o stanowisko Mistrza zakładu, kiedy Administracja rozpisze konkurs.
A zatem chciałbyś do nas dołączyć? Złóż podanie, w którym podaj podstawowe dane:
1. Czemu zdecydowałeś się wybrać akurat zawód Kartografa (preferowana dłuższa wypowiedź)?
2. Czy jesteś świadomy praw, które otrzymasz po zostaniu członkiem Cechu Kartografów, a zarazem obowiązków w postaci dostarczania w trybie natychmiastowym nowinek z innych stron oraz wykonywania poleceń swoje Mistrza?
Podpisano:
Mistrz Cechu Kartografów - Mathias
Zaakceptowane przez: Kancelarię Królewską
Jesteś tu mistrzem? Ja chcę tu dołączyć, bo lubię mapki- proste.
1.Lubię robić mapki .
2. Yes ofc.
Mathias: Witamy w Cechu Kartografów! Chwytaj za pióro i szkicuj!
Trzea złożyć podanie
1. Wybrałem to, gdyż jest to w sumie najłatwiejszy z wszystkich cechów (przynajmniej dla mnie) Jak nakazał mi Mathias wspominam o pisaniu solucji ;p
2. Yup, sir yes sir
Mathias:Witamy w drużynie !
1. Hmmm, lubie tworzyc mapki.
2. Javohl Herr Genneral
Mathias: Zapraszamy do zabawy! Miejmy nadzieję, że sobie poradzisz w dwóch zawodach .
Mam pytanie, czy mapki, które wrzuciłem do konkursu na mapy do misji się liczą?
Umówmy się, że jeżeli ktoś już posiada wykonane mapy, to niechaj je do mnie wyśle.
Obywatel
1. Podoba mi się tworzenie map i scenariuszy, uważam to za ciekawe zajęcie.
2. no raczej tak
Mathias: Miło mi ogłosić, że wstąpiłeś w szeregi naszego zgromadzenia .
Obywatel
Wybaczcie że chcę zmienić pracę, ale robię Opowieści Azanuir i nie będę miał czasu na opowiadania , więc czy wybaczycie mi:
1 Moje zniknięcie
2 Zmianę pracy?
Please
Podanie:
1 Lubię tworzyć mapki i mam już kilka na końcie,
2 Nom
Mathias: Nie ma problemu. W naszym Królestwie każdy ma prawo do zmiany swojego zawodu .
1. Bo mam już kilka mapek w zapasie, i nie mam co z nimi zrobić. Myślałem też, że mapy się robi długo, ale tak nie było, więc pomyślałem że się tu zapiszę, aby nałowić kilku plusów, żeby zapisać się do klanów, no i oczywiście, rozwijać forum.
2. A jak myślisz? Tak.
P.S. zrezygnowałem, proszę o usunięcie posta
Ostatnio edytowany przez Deferdus (2011-07-30 15:40:45)