1. Chciałbym przede wszystkim pisać opowiadania dla innych nawet bez nagrody. Będę szczęśliwy, jeśli moją pracę ktoś przeczyta, wymieni błędy i oceni. Chcę również rozwinąć się językowo.
2.
Mathias napisał:
Postaci dostarczania w trybie natychmiastowym nowinek z innych stron
Jako poeta muszę dostarczać jakieś newsy ? Jeśli trzeba, w porządku. Zgadzam się również na jedną pracę na miesiąc.
Mathias: Niniejszym zostajesz wpisany do Zgromadzenia.
Przybysz
1. Chciałbym rozwijać swój język polski oraz wyobraźnię. Sądzę, że mógłbym się czegoś nauczyć od innych "poetów".
2. Tak, jestem świadomy.
Nerevan: Póki co poczekam na większą aktywność na forum, potem zobaczymy. Na razie wstrzymane.
"Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany."
1. Albowiem tym się trudzę co dzień, no i może dostanę kopa do napisania porządnej miniaturki i nie wymyślę stu wątków. Chciałabym też poznać opinię innych, bo rozwijanie się to jedna z ważniejszych rzeczy w tym biznesie.
2. Jak zwykle owszem.
Nerevan: Jasne, witamy w naszych szeregach! Czekam na Twoje prace.
O wlasnie. Jako ze nie moge juz niestety pracowac dla cechu kartografow(H3 na starym, oddanym kompie), to jednam musze cus robic.
1. Wiadomo, jesli w czyms jestem mistrzem, to na pewno jest tym wyobraznia. Moje ostatnie "opowiadanie" to mocny shit, ale teraz mam czas na napisanie czegos lepszego(of course, w podobnym duchu). Wiec sie zglaszam.
2. Chyba tak, albo nawet raczej tak.
Nerevan: Więc zachęcam do pracy, Zgromadzenie wita ; >.
Rekrut
1. Moc i magia są ze mną, mam napisanych już parę wierszy, które opublikuje na tej stronie i wciąż będę pisał opowiadania i poezje ( teraz będę miał motywacje:) ) i ta robota jest dla mnie
2. Jestem świadomy.
Mathias: Jeśli nasze Zgromadzenie ma Ci pomóc się zmotywować to tworzenia sztuki, z chęcią się o to postaramy. Witamy w naszych skromnych progach .
1. Jako, że cech heroldów trochę przymarł postanowiłem dołączyć tutaj. Może zmobilizuje mnie to do pisania, a mam na prawdę sporo zaległości.
2. Muszę być skoro dołączam .
Mathias: Witamy z ukłonami kolejnego z naszych braci poetów .