W tym temacie każdy mieszkaniec TA składać może swoje podania o podniesienie swojej rangi.
Dokładnie informacje o systemie rang na Tajemnicach Antagarichu znajdziecie pod tym linkiem
http://www.herosy3.pun.pl/page.php?id=5191
W tym temacie składamy podania na następujące rangi:
-Szeregowiec
-Tropiciel
-Wojownik
-Generał
Życzę wszystkim jak najszybszego osiągnięcia którejś z powyższych rang i miłego pobytu na forum
Przecież musisz je zbierać za każdym razem, jak chcesz awansować. Masz 0 po każdym kolejnym awansie. Wszystko jest napisane w Komnacie Prestiżu. Punkty te to nie coś a la reputacja, tylko głosy poparcia za daną kandydaturą.
Póki co musicie szukać wstawiennictwa u Administracji: potrzebujecie poparcia minimum dwóch członków władz (2 x 3 punkty), aby uzyskać tytuł Szeregowca.
Mniej więcej tak, ale nie byle jakich userów, tylko użytkowników o wyższym stopniu. Z racji tego, że zaczynamy, możecie szukać poparcia tylko u Administracji. W miarę rozwoju programu stopniowo będziemy ograniczać rolę Władz na rzecz użytkowników.
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na szeregowca.
Spełniam wszystkie wymagania i członkowie administracji mnie pewnie poprą.
Lista Popierających wniosek:
- Mag Ognia GiBoN (3pkt)
- Strażnik Olórin (3pkt)
- Król Mathias (3pkt)
Xeno jest najprawdopodobniej najlepszym aktywnym graczem, angażuje się w życie publiczne, jego wyniki wielokrotnie przekraczają stawiane mu wymagania, więc nie widzę powodu, by go nie poprzeć.
GiBoN się i tak rozpisał, a nie lubię robić za ksero, więc napiszę krótko. Jestem na tak
Ja także się zgadzam, mamy pierwszego Szeregowca, spełniającego wszystkie wymogi.
3 razy tak, zatem punkty prestiżu wystarczają do awansu. Herold z wiadomością został wysłany.