Generał
Ja tam moge awansowac poziom wyzej.
A ja wiem, czy ubyło . Na wojownika faktycznie brakuje, dlatego Xeno otrzyma awans, ponieważ 100% administracji jest za. Pozostali mogą otrzymac poparcie także od Xena, który w tej chwili już będzie miał głos o wartości podanej w Komnacie Prestiżu . Pamietajcie, aby stworzyc listę popierających, dzięki temu będzie jako taki porządek.
Ciekawe czy ja będę mógł liczyć na głos Xena, kiedy będę startował na tropiciela .
Tak ogólnie to robi się problem. Wymagania spełniam, ale znowu brakuje popierających...
Głos Gibona i Olórina mam, gdyż już wcześniej pisali, że mnie popierają na każdą rangę. Mathias też mnie chyba poprzesz^^ Do Cohena nie mogę się dobić...
Wojownikiem już jesteś od paru dni, a co do Generała, to zostało chyba parę misji do zrobienia. Ogólnie to z czasem powinno się unormowac, gdy więcej osób (tutaj liczę np. na Saurona, Lowcę czy Deferdusa, ale nie tylko) zdobędą wyższe rangi.
Uznałem, że w przypadku awansu na Wojownika i Generała do momentu, gdy wszystko się ustabilizuje, jeden głos Administracji = 5 punktów prestiżu. Ale tylko w przypadku tych dwóch tytułów i tylko na pewien czas.
Warto by to zawrzeć w ewentualnym podaniu na Generała.