Jak poinformował nas jeden z użytkowników - Sauron (za co Mu serdecznie dziękuję i oczywiście plus się należy ) dzisiaj Ubisoft rozdaje klucze do wersji beta Heroes 6. Należy się spieszyc, zostało już nie wiele miejsc (z 2500 miejsc zajęto już prawi 1800), a zapisy potrwają już niewiele, może kilka godzin.
Czego potrzeba? Wystarczy założyc konto na gram.pl (lub się zalogować, jeśli takowe mamy) i napisać komentarz w TYM wątku, wpisując nazwę swojego ulubionego miasta z poprzednich części (czyli w naszym przypadku z H3 ).
Spieszcie się i grajmy w wakacje jako pierwsi!
Również GameZilla udostępnia swoje 2000 kodów: LINK. Tak więc możliwości jest multum.
Generał
Jeszcze nie ma jak wpisać tego kodu i pobrać gry. Trzeba poczekać. Podobno ruszy wieczorem.
Słyszałem, że koło 18. Swoją drogą fajnie, że wreszcie Ubisoft dał tyle kodów, aby KAŻDY zainteresowany mógł wypróbować. Niektórzy megalomani, np. z Jaskini czy Groty, uważający się za elitę, której należą się specjalne względy, już narzekają na brak selekcji . Ja uważam, że każdy fan powinien mieć prawo do zagrania i dobrze firma zrobiła, skończyli się równi i równiejsi.
Swoją drogą mam dwa kody (jeden z gram.pl, drugi z gry-online.pl) - jakby komuś zabrakło (w co wątpię, ale wszystko może się zdarzyć), niech da znać, to mu wyślę na PW.
Wlasciwie, to mi zabralko kodu, nie dostalem zadnego maila z informacja. Wiec jesli chcesz, to mozesz przeslac mi na PW.
Jeszcze może dostaniesz. Jak nie będziesz miał do wieczora, to daj znać - wyślę.
Też wpisałem swoje ulubione miasto na, gram.pl, Twierdza oczywiście . Byłem około 2000 więc chyba się załapię. A jeżeli nie to wchodzę na gry-online.pl
Obserwujcie skrzynkę e-mail. Tam otrzymacie kod z gram.pl. Ja już mam od rana. Wy pewnie też wkrótce otrzymacie.
Generał
To prawda, ja mam od rana i zgodnie z notką gram.pl powinien działać od rana. Ja wpisałem się wczoraj, klucz dostałem, powinien działać i czekam na miejsce do pobrania bety.
Ostatnio edytowany przez Sauron (2011-06-28 11:51:16)