Po pierwszym zebraniu, pełnym ogólnych deklaracji nadszedł chyba czas zorganizować wakacyjne spotkanie userów na Gadu-Gadu. Sugerowałbym piątek lub sobotę, godzina... może coś koło 20? I kto w ogóle chciałby się spotkać?
Tematyka będzie dość szeroka, porozmawiamy o moich kilku pomysłach, powstającym wortalu, projekcie (nie)klanowym i obiecywanym turnieju szachowym (nie widzę lepszego terminu na jego rozegranie jak sierpień, kiedy wraca się z wakacji). Omówimy także sytuację podjętych wcześniej decyzji. A także porozmawiamy o sytuacji na forum i zmianach od kwietnia (bez wątpienia są lepsze perspektywy niż wówczas). Tym razem pojawi się więcej konkretów.
Jestem za, mogę wziąć udział jakby ktoś mnie potrzebował.
Ja też jestem za. Lubię takie spotkania. Chociaż przydaję się raczej średnio .
Generał
Jestem gotów do obradowania nad przyszłością świata (forum znaczy się ).
Zatem zrobimy tak: piątek godzina 20.00, chętni piszą na gg 18761536. Jeżeli będzie mało uczestników (poniżej pięciu), to przeniesiemy ewentualnie na sobotę godzina 20.00
Pasuje wszystkim???
Chyba tak, zaczynamy za 24 godziny i 1 minutę .
Cóż... jak widać znowu wielu się zdeklarowało, a przybyło pięć osób, w większości w ogóle się wcześniej nie zapowiadających. Ze spotkania wynikło trochę konkretów, sprawy klanów już chyba wyjaśnione, niewielkie zmiany na forum, no i turniej szachowy - tak w skrócie można określić wczorajszą godzinę. W tak małym gronie nie można było wysunąć żadnych większych propozycji.