Miała być we wrześniu, ostatecznie będzie w październiku. Dokładnie 13. dnia tego miesiąca bieżącego roku do półki sklepowe trafi najnowsza część sagi. Ceny? W granicach 150-200zł, w zależności od sklepu i wersji (bo są jeszcze kolekcjonerskie z różnymi bonusami, etc.).
Wraz z 13. października pojawią się też działy o Heroes VI. Prawdopodobnie będzie ich tyle, ile do Heroes V.
Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania forum!
To wy o tym jeszcze nie wiecie? Sory, ale ja to już od miesiąca wiem, i myślałem ze wy też, dlatego się tym nie dzieliłem.
Wiedziałem już dawno, ale ogłoszenia nie było ;p. Poza tym w ten sposób przekazuję zapowiedź utworzenia działów o Heroes 6 .
Aha, więc spoko. Ja osobiście, nie będę do niej przy forsie, raczej jeszcze zaczekam ze 2 lata, aż stanieje.
Ja sobie kupię Heroes V, po premierze szóstki może stanieje poniżej 50zł .
A ja sobie na M&M H VI poczekam, gdyz w tym czasie takze wypadnie premiera Diablo III oraz Minecrafta(wersja pudelko), czego nie popuszcze.(cala famila pyka w Diablo, a w Mine ja i siorka)
DIABOLO????
Już widziałem na Allegro Heroes V za 30-40 zł, czyli jest szansa, że sobie to wreszcie kupię .
Lowcakur napisał:
Minecrafta(wersja pudelko)
Muszę kupić . Genialna gra, wreszcie nie będę musiał grać na piracie, bo do kupowania przez neta, nie mam zaufania.
Wersja pudelko bedzie 11.11.11. Fajna data, ni ma co A dizs pisze recenzje z HoMM VI, tylko sobie wpierw go nieco pryzpomne.
Czekamy, Lowco, z niecierpliwością .