Ja wybrałem Shadow Of Death i Armageddon's Blade [o ile tak się pisze]. Wg mnie najlepsze [bo w inne nie grałem].
Ostatnio edytowany przez Hirador (2009-12-10 20:34:05)
RoE ma na początku nudne i proste kampanie. Ponadto nie można zwiększyć poziomu trudności, przez co nie ma się przyjemności grania w pierwsze 3 kampy. Potem jest już lepiej, są robudowane, ale to nie jest to.
AB - kampanie dla najlepszych. Są bardzo trudne i wymagające cierpliwości (a więc ja odpadam )
WoG - nie powinno się go wliczać. WoG, jak już pisałem, to jakby inna gra, inny świat. Kompletnie zmienia grę.
Dlatego wybrałem SoD: kampanie te są najlepsze, najciekawsze i od nich zacząłem .
A ja właśnie próbowałem przejść w kampanii Cień Śmierci pierwszą część straciłem bohaterkę i przegrałem 1 dnia Załamka...
I właśnie dlatego wybrałem WOG, ale bez WOG'a najlepsza jest Armagedon's Blade.
j@kubek napisał:
to jak ty grałeś żeby przegrać 1 dnia?
Zaatakowałem, przeceniłem swoje szansę i straciłem bohaterkę Przypadek
Ja nadal uważam, że SoD i AB są najlepsze
Rekrut
Ja lubie wszystkie ale najbardziej mi sie jakos podoba Armageddon's Blade i dlatego zaglosowalem na to.
Obywatel
Armageddon's Blade, ze względu na fabułę (Gelu! ;D)
Ja postawiłem na SoD i WoG. SoD wprowadził wiele zmian, a Wog tym bardziej.
Przestępca
Chciałbym zwrócić uwagę, że nazwa tematu jest błędna. Powinno być "najlepszy dodatek". Osobiście uważam za taki Cień Śmierci głównie za składane artefakty Mieli fajny pomysł z tym składaniem.
Najbardziej lubię WoG - jest bardzo, bardzo super! Łapce: acidcave.net tam sciagniecie!