u mnie było tak : pisze : siarka 999 chce zbudowac jakiś budynek - brakuje mi siarki nic nie mogłem zbudować. A miasto to Lochem grałem
A ja mam taki (chyba) błąd. Gdy najeżdżam podczas walki na namiot medyka na rysunku jest gremlinołaj, a gdy klikam prawym przyciskiem by sprawdzić jest zwykły namiot medyka. To samo jest z katapultą tylko że tam wyskakują magogi.
Bo to jest WoG... Nie robili tego profesjonaliści, nie jest to także błąd w grze, bo występuje tylko w amatorskim dodatku, który i tak jest bardzo dobry.
Masz rację Korrag, mimo tego co zauważyłem, gra jest bardzo ciekawa, i bardzo dużo czasu spędzam na graniu w nią.
No dziwne. Może się zdarzyć też inaczej np.(mi się tak zdarzyło) każdy tydzień był tygodniem rozbójnika, a to jednostka neutralna.
Ja miałem WoGa tylko 1 godzinę. Za dużo błędów było. Chyba źle zainstalowałem, ale po uruchomieniu byle jakiej mapy czy kampanii, nie pamiętam gra się po załadowaniu wyłączała. Nie wiem skąd. Nie zrobiłem screena więc nie przedstawię dokładniej problemu . Ale trochę mało to stabilne mi się wydaje.
Ni wiem co się stało, u mnie też są błędy, ale nie wyłancza się mapa, po załadowaniu.
WoG jest niestabilny, ale Uptady robią
Mi na razie błędów nie zapodają
Chociaż raz miałem w Zamku zrobiło mi się zamiast Ul. Bastionu gryfów, zrobiły mi się Ul. Psiarnie. Potem wyskoczył "Raport o błędach" no i oczywiście "Aplikacja zostanie zamknięta"...