Czy ja mówię, że nie? Napisałem, że trudno mi na nie odpowiedzieć, a nie, że jest nieistotne...
Widzę że trochę zarówno stronka jak i forum się zmieniły. Niedługo spróbuje dokończyć Heroes 3. Teraz mam trochę zachodu w pracy i też dostosowuje inną stronkę. Niedługo zrobię tam wszystko co potrzeba - praktycznie : baner i co ma się znajdować na stronie głównej. Moja inna strona jest świetnie dostosowana pod tablety, telefony na android i oczywiście każda rozdzielczość PC i lapków. 3 stronki już są niedługo nadrukuje trochę - to będę mógł robić coś więcej.
Zmieniałem moduł generowania mapy strony jakieś błędy były i dodam w końcu chyba TinyMCE znowu, CKEeditor nie ma możliwości dołączania przez inne moduły przycisków.
Na samej stronie po zmianie wyglądu logo wygląda na nieaktualne. Ta miniaturka? Ma ktoś większą rozdzielczość tej graficzki myślę że była by dobra.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-02-11 13:52:55)
Nie myślałeś, żeby działy H1-H6 zrobić w formie podstron, a nie postów? W ogóle nawigację trzeba by przerobić, musiałaby być osobna dla każdej podstrony Heroes. Czeka nas mnóstwo pracy.
Nikt tu o przenoszeniu nie mówi.
Tak mi wolno idzie że z pewnością zostanie. DrugiFront to teraz działam, bardziej. Choć muszę się za tą stronę trochę wziąć Kronik. Nawet google nie zaindeksowało. Polecam patrzeć na tabletach i telefonach z android.
To będzie taki mój blog informacyjny. Na powiedzmy domenie głównej zrobię stronkę prostą w HTML 5.0 i CSS 3.0 (bynajmniej postaram się). I jeszce gdzieś będę testował - jakieś cms/frameworki i będzie materiał na DrugiFront.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-02-11 15:39:43)
Widzę, że portfolio zabiera Ci więcej czasu niż potężny serwis informacyjny . Jeszcze jeszcze wiele do poprawy, przerobienia i ... omówienia. Jak będziesz miał trochę czasu, to napisz do mnie na FB, chciałbym omówic kwestię promocji, przebudowy Pałacu, nawigacji i innych spraw związanych z Kronikami.