Witam,
Ogłaszam nabór redaktorów za otwarty.
Strona Kronik Heroes - nie ma co ukrywać, potrzebuje nowości. A brakuje rąk do pracy na razie. Chociaż powoli wszystko powstaje z popiołów.
http://heroes.vot.pl
Prosiłbym po rejestracji uzupełnić profil o podstawowe dane, które są tam dostępne. Można tutaj pisać potwierdzenie że ktoś się zarejestrował i wyraża chęć pomocy.
Pozdrawiam,
Cohen
Generał
Za jakiś czas kiedy będę miał z głowy egzaminy mogę spróbować uzupełnić Kroniki własnymi przemyśleniami na temat czwórki hehehe.
Aha, w dziale Heroes II zamieńcie bohaterów Czarnoksiężnika i Czarodzieja bo chwilowo są w odwrotnych miastach.
Ostatnio edytowany przez Sauron (2013-02-01 12:35:21)
Ja przerzucałem posty, widać albo się pomyliłem alby w postach tak było dzięki za sugestię. Wiesz jak zrobisz konto zrób nick jak na forum i uzupełnij dane.
Generał
Właściwie to dobrze byłoby stworzyć w tym dziale temat z sugestiami o ile już go nie ma. Można coś zaproponować, poinformować o jakimś błędzie itp.
Chwilowo jeszcze nie ma dostałeś już redaktora, uzupełnij dane. Aby coś było. Dodałem jakiś moduł na notatki dla określonych grup - ale jeden problem jest - trzeba to ręcznie pisać - na razie nie wiem jak to zrobić aby dodać taki przycisk do edytora.
Generał
Myślę, że albo napiszę artykuły o miastach i ich jednostkach a potem można dodać osobno tabele z ich zdjęciami i statystykami. Jak zauważyłem przy artykule próbnym o Przystani, trochę się rozwlekam, wyrzucając z siebie różne niuanse. Zdjęcia można by wziąć z internetu, nie chce mi się łapać screenów i wycinać. Statystyki dla pewności porównam w grze, bo gdzieś zdarzają się błędy.
Widzę, że całkiem niezły odzew. Cieszę się, że są chętni do pracy, to na pewno przyspieszy budowę serwisu. Sauronie, moim zdaniem piszesz ciekawie i treściwie, a takie niuanse ubarwiają wypowiedź. Taka jest moja opinia, bo piszę podobnie .
Generał
Zrobiłem na przetestowanie tekst o Przystani. Magię i statystyki jednostek mógłbym podać w oddzielnych wpisach, by nie upychać wszystkiego w jednym miejscu. Oprócz typowych magii dorzucę jeszcze demonologię. Co prawda to umiejętność, ale dzięki niej poznajemy czary przywołania demonów, a ja lubię demony. Tematy o klasach i bohaterach też w odległej przyszłości powinny zaistnieć.
Ostatnio edytowany przez Sauron (2013-02-01 22:18:43)