Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w kwestii szaty graficznej skorzystać z pomocy was obu . Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Piszcie mi propozycje na baner i skórkę. Proponujcie jakie grafiki mają się znaleźć, oprócz tego propozycja na kolor tła. Moim zdaniem granatowy byłby dobry.
Szeregowiec
Jak dla mnie, to mapy Enroth, a zwłaszcza Antagarichu nie byłyby od rzeczy na tło(jeśli się da oczywiście).
Bardzo dobry pomysł z tymi mapami. Tylko trzeba by je dobrze wkomponować.
Ogólnie starajcie się dopasować grafiki i tło do obecnej skórki, która wydaje się być miła dla oka i dosyć schludna.
Xeno, wiem, że jesteś indywidualistą, dlatego też nigdy nie po proszę cię o nic nieindywidualnego ;p.
Obywatel
Ja przypominam nieustannie o tarczach z gryfem to w koncu nasz herb ! Na nowym byly !
Właśnie o tych grafikach mówiłem, że można by je dodać na forum jako ikonki.
Ja mam zamiar zrobić skórkę w której znajdą się grafiki (lepszej jakości) nawiązujące do Heroes III. Dzięki za tracze gryfa przydadzą się. Będę pamiętać także,aby wykorzystać swoją kolekcje jednostek w 3D do tego przedsięwzięcia. Ktoś mi może podać wymiary? Skórkę zrobię pod koniec mojego wolnego, z uwagi na to ,że mam zamiar wprowadzić parę pozytywnych zmian.
To możesz czas się tą koncepcją podzielic, Xeno?