Dziękuję za wszystkie sugestie i propozycje. Na przyszłość będziemy wiedzieli, na co stawiać, a czego się wystrzegać.
Asiņains, logo nie zostało zmienione na arcymagów, oni znajdują się po lewej i prawej jego stronie, jeśli samo logo się nie wyświetla, to może wtyczka typu AdBlock Ci je blokuje. W ogłoszeniu musi być odnośnik do Kronik, nie mniej zgadzam się, że estetycznie wymaga wiele do życzenia. Cieszę się, że reszta się podoba, Gremliny to praca zbiorowa: Deferdus zarzucił pomysłem, Markham wyciągnął obrazki, a ja to wszystko poukładałem : ). Co się zaś tyczy obramowania, to chciałbym je zmniejszyć i pracuję nad tym. Dobry pomysł z tym Ifrytem, po świętach można go dodać.
Xeno, racja - giganci i magowie nie powinni się patrzeć w tę samą stronę i następnym razem będziemy tego pilnować.
Większość grafik zostanie zniesiona po okresie świątecznym. Gremliny zostaną z nami na dłużej .
Tak nawiasem można by już zdjąć ten wygląd. Życzenia świąteczne i noworoczne nie wyglądają najlepiej o tej porze.
Wykonane. Zostawiłem tylko gremliny, bo są fajne (jak się zima skończy, to wymyślimy coś innego), i Dżina, aby tak jak ktoś tu proponował - dołożyć mu kolegę Ifryta .
Szeregowiec
Teraz można ogólnie na fortecę przystroić tak a propos zimy, na wiosnę bastion/elem(gremliny=>rusałki), na lato twierdza/loch/inferno(na wielkie upały^^) no i na jesień tak optymistycznie z okazji szkoły necro(zwłaszcza na 1-2.11). Niestety nie mam pojęcie ile pracy to wymaga, więc nie gańcie mnie, jeżeli to za dużo.
A, jeszcze do Markhama, jak chcesz gify z Heroesa, to w Camtasii można konwertować do GIF, więc albo sobie ściągasz(chyba, że na bogato wydajesz tysiaka) albo mnie prosisz i ci załatwiam.
To bardzo dobry pomysł, MJO. Sam nie wiem, ile będzie z tym roboty, ale postaram się to wprowadzić.