Będą to ikonki na profilu usera, który mieści się w tzw. skali. Otrzymają je tylko aktywni, by nie robić sobie roboty. Kiedyś już o tym pisałem. Pojawią się trzy kategorie:
- za aktywność,
- za działalność,
- za rangę,
Obrazki zostały zaczerpnięte z umiejętności bohaterów Heros V. Na razie mam tyle koncepcji:
Górnik - wiadomo za co
Suzeren - założyciel serwisu i władca
Debiutant - również wiadomo
Wzorowy rycerz - ani jednego minusa
Ulubieniec ludu - ranga przyjaciela
Herold - newsman
Strateg - zwycięzca Turnieju Aren
Kolonizator- zwerbował 5 userów
Członek Kapituły
Ambasador - reklamuje serwis
Opisy będą miodne, jeśli macie propozycje to piszcie.
Szeregowiec
Miast kolonizatora daj zasadźcę, będzie bardziej średniowiecznie.
Gdzie ty to chcesz upchać? Mamy system rang, z którego i tak mało osób korzysta, a mi jakoś nie bardzo podoba się robienie z mojego profilu choinki z obrazkami i tytułami.
Po za tym forum ma zawierać treść, której ostatnio braknie, a nie wyglądać jak stróż na Boże Ciało.
Muszę zgodzić się z Xenem. Forum wygląda dobrze, a rang nie potrzebujemy bo są praktycznie do niczego. Nie wnoszą nic, więc zostawmy to, że po prostu są i jakoś z nich korzystamy. Skupmy się na treści.
Obywatel
Kolejny ciekawy pomysl !
Rekrut
Zgadzam się z Baronem. Trzeba się skupić na rangach i wyglądzie, bo to może pomóc przyciągnąć nowych userów i nam urozmaicić forum.
To jeżeli przyciąga mnie tylko grafika to czemu nagrywam wszelakie animacje i dialogi w Heroes? Ups wydała się moja nowa seria hehe. Jako miłośnik sztuki zwracam dużą uwagę na grafikę, ona też po coś jest.
Ale bez przesady, na forum był największy ruch, gdy... no, wszystko wyglądało jak dzielnica portowa w gothicu II, grafika nic nie zmieni tylko reklama i wartość w postach, logo, ikonki przy działach i to wystarczy.
Nie grafika, a treść jest najważniejsza, co nie zmienia faktu, że z owych grafik pożytek uczynimy . O ile oczywiście dorobisz resztę odznaczeń, Markham. Dobra robota, aczkolwiek mam odrobinę inny pomysł z nimi. Kwestia konsultacji.