Przybysz
ok dzięki że chciałeś pomóc...
Przybysz
tak sobie pomyślałem że jakbym zainstalował zwykłego woga nie Ere II to może tam by się z tym udało co co o tym myślisz?
Ostatnio edytowany przez maraso6 (2015-12-31 12:59:05)
Obywatel
To jest to samo. Era chyba nie rusza kolorow. Ale mozesz sprobowac. Bez WoGa mozesz na zwykle Herosy! Wrzuc do folderu data portret.
Przybysz
ale chyba jak wrzuce tam ten plik do folderu data to nic nie da bo modach to ja dopisuje ten folder w liste zeby dzialalo a tam to nie mam gdzie dopisac
Obywatel
Z tego co wiem jak polozysz w data to wystarczy. Tylko wtedy musisz wejsc w normalne Herosy nie w Ere.
Przybysz
to samo jest coś z tą wersją widocznie muszę mieć bo ja mam złotą edycje i na to dałem tą ere II
Obywatel
Trudno mi powiedziec co. To moze byc system operacyjny winny. Mozna jeszcze wcisnac do pliku lod za pomoca MMArchive. Skopiuj plik h3bitmap.lod (oryginal gdzies schowaj) i do tej kopii wcisnij portret i zobacz.
Przybysz
nie ma tam opcji żeby dodać
Obywatel
Otwierasz MMArchive. Utworz nowy. Wybierasz typ lod. Zapisz. Przeciagasz portret na MMArchive. Dodaje sie.
Zmieniasz nazwe pliku z lod na pac. Wrzucasz do Ery mods portrety data. Jak poprzednio tylko plik pac nie sam portret.
Przybysz
Zrobiłem tak jak mówisz najpierw zrobiłem tą kopie tego pliku pozniej dodalem do tego pliku ten portret udało sie że się dopisało ale zmieniłem tą nazwe z lod na pac i dodalem to do modow folder portrety w nim folder data i ten plik pac co zamienilem i chcialem odpalic tą ere to mi error wyskoczyl to zamienilem jeszcze ten plik pac co zamienilem na ten z lod na ten oryginalny lod a ten plik pac nadal zostawilem w tych modach i folderze portrety/data/ no i ten plik i chcialem odpalic tą ere to tez sie nie dalo tez error dopiero jak usunalem z modow ten caly folder portret i usunalem z tej listy modow to wtedy odpalila sie era...