Dok³adnie. W ¿yciu nie wyobrazi³bym sobie maszyn w H3 oprócz Balist, Katapult i wozów z amunicj±
Przestêpca
Powinny byæ maszyny na poziomie 12 w. a nie 21:)
Obywatel
Tak.Ubisoft chcial dac miasto techniczne z pilami mechanicznymi laserami itd.Ale wybuchly protesty graczy i zaniechali.
I slusznie.Wprowadzanie takiej bzdury do gry fantasy tylko by ja popsulo.To bylby jakis niesmieszny kabaret.
Zreszta w herosach V wprowadzili bron palna u Gargulcow i to wystarczylo aby mnie zniechecic.
Szczerze mowiac, ja bym wolal zobaczyz w grze miasto Forge, niz beznadziejne i niedokonczone Wrota Zywiolow. A w herosach 5 strzelaly gremliny, a nie gargulce, i to ciezko bylo nazwac bronia palna, to przypominalo bardziej jakis rog minotaura ladowany kamykami.
Obywatel
Deleted by Berserk
Ostatnio edytowany przez Berserk (2010-07-06 23:37:56)
Forge mialo 3-poziomawa gildie magow, nie odgrywala ona wiekszego znaczenia dla tego miasta. Ja bynajmniej czekam na patcha z Forge, moze kiedys wyjdzie. A Naga z Forge byla by ciekawym dodatkeim do gry.
Genera³
Niee, Forge w³a¶nie by pasowa³o. Warto poczytaæ parê artyku³ów np. z wikipedii, tam dowiecie siê dlaczego. W skrócie powiem, ¿e ka¿dy ¶wiat mia³ swojego namiestnika, robota zbudowanego przez rasê stwórców, ale namiestnik Antagarichu zosta³ wy³±czony, przez co dosz³o do czasów Ciszy. W tym czasie zaczê³o powstawaæ Imperium Tarnuma, oraz z tego okresu wywodzi siê ród Ivora (taki ma³y smaczek)
Poczytajcie jeszcze, bo mog³em co¶ przekrêciæ.