Rekrut
Czy kot wie, czemu te wszystkie screeny, z nowych zamkow, co sa w necie, to zawsze sa napisane po rusku? tak z wygladu, to te jednostki za fajnie nie wygladaja...., no moze poza mamutem i wielbladem. jaki ten anubis slaby, ma tylko 160 HP..., no ale przyrost az 5(!). Miasto nie ma chyba jednostek strzelajacych i poza skarabeuszami, zadnych latajacych.
Ostatnio edytowany przez stasek93 (2008-11-16 08:58:53)
nie wiesz ? nie wiesz, że "ruscy" robią Heroes III ? a inne "bardziej znane" firmy podpisują je... tera wiesz ?
co do zamku... tak,ma być ( ponoć ) zamiast Bastionu
ten zamek jest bardzo potężny... nie patrzcie na jakieś określone staty, tylko na przydatność każdej jednostki
Rekrut
To by byly dwa Bastiony? Cos mi sie wydaje ze to jakas kiepa bedzie.... Nie, nie wiedzialem ze to ruscy robia Heroesy.
Rekrut
No chyba ze tak ;P A tak wogule to nie wiem czy to dobrze, robic jakies nowe miasta, to tylko (tak mi sie zdaje) psuje, troche ta gre, Wrota Zywiolow mysle ze sie udaly twurcom, ale juz chyba wystarczy tych miast.....
Więcej miast, mniejsze morale. Jak pewnie wiecie jak się ma jednostki z innych zamków to morale leci z dół.
Przestępca
Fajnie się zapowiada ale czy na pewno wyjdzie w Polsce:/
Rekrut
Oby byla gra, moze byc nawet po angielsku, oby tylko nie po rusku .
Hm. Nie chcę, żeby było zamiast Bastionu, tego nie przeżyję.
Nie chcę, żeby tworzyli H5, H6, H7, itp, itd, etc.
Niech ulepszają H3, bo to najlepsza gra z całej serii. Osobiście nie lubię gier w stylu H5. Jak dla mnie za bardzo 3D i zbyt wolno się w nią gra. Jednostki same podchodzą do bohatera, brzydki, wygląd 3D, po prostu nie lubię.