ja sie tylko boje sposobu poruszania
Spoko nie jesteś sam
Ostatnio edytowany przez Pandrodor (2008-01-09 17:56:18)
Obywatel
I już znalazłem plagiat...
W tym screenie,wewnątrz są :
-Półbóg z WarCraft 3 The Frozen Throne
-Zikkuraty(jednostka NIEUMARŁYCH!)Która dostarcza jedzenie...Może przekształcić się w wieżę duchów która atakuje wrogów...Zaraz dam zdjęcie do każdego...
-Jednostka: Prastary Drzewiec Wojny.. To standardowy budynek Nocnych Elfów który szkoli Łuczniczki,Łowczynie i Balisty...
Eh...Jakby Blizzard Entertaiment się tym zajął...
Zdjęcie robione jakby w Paincie które przedstawia co jest plagiatem z Gry W3:TFT(WarCraft 3:The Frozen Throne)
Jednostki które uchwyciłem z screena wewnetrznęgo i które należą do Blizzard Entertaiments
Patrzcie tutaj,przygotowałem wam obrazek prosto z gry jak wygląda Cenarius jako model,i ikona w Interfejsie gry:
Patrzcie tutaj,przygotowałem wam obrazek prosto z gry jak wygląda Cenarius jako model,i ikona w Interfejsie gry.
Tutaj macie pokazanego Prastarego Drzewca Wojny:
A tutaj macie jeszcze pokazany Zikkurat.
Bardzo podobnie to wygląda...Chyba raczej za ...podobnie...
Plagiacik na 100%
Mathias: Nie ten temat, Pawianie. A zresztą do takiego typu postów (np. o innych grach) służy dział Karczma. Linków nie usuwam, post pozostawiam nienaruszony, ale pilnuj się, młoda damo Nie no, żartuję, młody człowieku.
Ostatnio edytowany przez Dark Master (2008-02-04 22:02:51)
to jest heroes 3 a nie WarCraft 3 The Frozen Throne
to co o co chodzi w tym poście???
Nie ten temat, Pawianie. A zresztą do takiego typu postów (np. o innych grach) służy dział Karczma. Linków nie usuwam, post pozostawiam nienaruszony, ale pilnuj się, młoda damo Nie no, żartuję, młody człowieku.
wyczytałem(po ros.) że ten projekt wyjdzie za 2,5 lat i będzie nie oficjalny niedość że trzeba długo czekać to jeszcze nie oficjalny
Obywatel
Maaati!...
Nie po przezwisku...
Bo wiesz co
W szkole mówiłem coś na temat forum:P
Nie no żartuje:P
Do tematu...
Pandrodor...Nie widzisz,że w poście wyraźnie napisałem że w TYM NIBY DODATKU wzięto 3 modele z WarCrafta Żywcem...O to mi chodziło...Mathiasie...Ten post BYŁ na temat jako moja opinia ...
Jeżeli nie,to dodatek nawet niezły tylko jakoś troche dziwnie wygląda...
hmm...a co ściągnięto z Warcrafta?? wygląd?? fabułe??
Obywatel
Wygląd 3-4 jednostek.
Nie interesuje mnie to, czy plagiat był, czy nie. Temat brzmi wyraźnie: GROVE Town! A nie: Plagiaty WarCrafta! Sam widzisz, że nie masz racji. Załóż osobny wątek w dziale ,,Karczma" o tym całym plagiacie.
P.S. W twoich polach w profilu niepotrzebnie użyłeś wyrazu Wojtas, jeszcze ktoś zobaczy i mam koniec z forum, bo podkablują na policję
P.S. 2 Dobra, nie będę ci już po ksywie pisał, tylko po nicku, ale ty także używaj mojego nicku.
KONIEC OFFTOPA!!!
dobra.. offtop...
To miasto jednak nie wyjdzie za szybko...muszą sporo sie narobić przy tym miescie i kampani