Przestępca
Mathias nie gniewaj się za link http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=22975 wygląd jednostek nawet widać, że amatorskie:)
Rekrut
No naprawde wygladaja na amatorskie....... (a ten rekin i tygrys to juz wogole zalosnie wygladaja)
Śnieżny Tygrys to tragedia... hmm...
Emerald Outlaw i Emerald Dragon
Dread Samurai...
Tragedia, Huragan, Tornado, Cyklon, Kataklizm Światowy...
Wiem - przesadzam
tak się składa, że ten "koleś" dał tą propozycję "ruskiej" firmie, która przyjęła ten projekt. Co do jednostek - to robił jakiś amator, ale spójrzcie na np. złote smoki. Na początku też tak wyglądały w projekcie, dopiero później dodali lepszą grafe itp.
Obywatel
Jednostki mają za dużo dmg, a Samuraj jest trochę za drogi jak na takie staty.
Jest jedno wytłumaczenie. Zmienią też inne jednostki.
Ten mod w ogóle zepsuje klimat i to czym jest Heroes ale zobaczymy pożyjemy.
A itemy wyciągnęli z Diablo: Hellfire, czuję się... okradziony?
Nie wiem, kto to wymyślił, ale bardziej żałosnej propozycji, w dodatku w takim stopniu niepasującej do klimatu to szukaj ze świecą. Japońskie miasto w TAKIEJ grze? żal... Oby nie weszło w życie. Jednostki NIEbędące ludźmi nawet niezłe(3/10), ale cała reszta tego miasta to trzegedia(1/10). Ogólnie oceniam na 1,5/10
Mi to miasto po prostu nie pasuje... Rakszasa Rani? Phi, Hmf, Hmpf, nie wiem co jeszcze...
Wygląd jednostek straszny, chyba, ze poprawią jakość, ale to i tak bez sensu...
To miasto nie pasuje do "Bohaterów Mocy i Magii" i jestem podobnego zdania, co Mathias.
Troszeczke naciągana postać Rakshasa Rani, żywcem wyciągnięta z 5-tej części HoMMa Ale miasteczko fajne, i te Artefakty