Witajcie!
Wcześniej mogło się to nie rzucać w oczy, teraz dział ten jest uporządkowany. Zostało kilka pomysłów (dosyć starych), których realizacja nadal nie została wykonana. Stało się to z powodu braku opinii userów. A więc mój apel: odświeżcie stare propozycje i przekażcie swoje opinie, bo może się to bardzo przydać. Pozdrawiam!
P.S. W/w tematy zostały wyczyszczone. Zapraszam do oceniania propozycji.
Proponuję przenieść do archiwum pomysły Lordapioronow, bo tam juz nikt nie zagląda i nikt nie odpowiada.
Został już tylko jeden stary pomysł. Może znalazłby się ktoś, kto mógłby go ocenić?
Obywatel
moze jakis Hyde Park ? taki dzial gdzie mozna pogadac o wszystkim co sie na swiecie dzieje niezwiazanym z heroes.
jesli boicie sie ataku spamerow... to mozna zrobic tak aby nie naliczalo tam postow.
Pun.pl nie udostępnia takich możliwości. Znaczy, nie można włączyć opcji nie naliczania postów.
Chyba że Mathias włączyłby subforum w dziale Karczma, wtedy w tym subforum posty by się nie naliczały...
Ale z drugiej strony jest już Karczma, po co nam Hydepark? Zresztą, nazwa ma być klimatyczna ;P
Obywatel
bij zabij ja nie widze karczmy O.o
dzialy jakie mam widoczne to:
"wazne informacje"
"sprawy wewnetrzne"
"forumowy sad"
"ogolnie o h3"
"porozmawiajmy o h3"
"dodatki do gry"
"funarty"
"inne czesci z serii h of m&m"
"klany"
"misje klanow"
"kosz"
"shoutbox"
a w zadnym z tych karczmy ni ma
moze jakies wymagania sa zeby sie tam dostac ?
Są. 100 postów. No tak, zapomniałem. Gdy napiszesz je, będziesz miał do niej dostęp.
Rekrut
depek napisał:
moze jakis Hyde Park ? taki dzial gdzie mozna pogadac o wszystkim co sie na swiecie dzieje niezwiazanym z heroes.
jesli boicie sie ataku spamerow... to mozna zrobic tak aby nie naliczalo tam postow.
Ja jestem za - posty mogą być nienaliczane - można by tam pogadać o ostatnich wydarzeniach na świecie, o polityce...
Ciekawe jak to zrobisz bez odpowiedniego moda...
Mathias, subforum można zrobić w Karczmie, w subforach posty się nie naliczają ;-)