A ja osobiście nie lubię WoG. Po prostu nie przypadł mi do gustu koncept stworzenia RPG z Herosa, przynajmniej nie na dłuższą metę (przez chwilę się można pobawic). Poza tym masa bugów i niedoróbek czyni dodatek niestabilnym. A to są bardzo istotne wady.
Obywatel
to fakt bugów jest dość dużo lecz i tak gra mi się podoba szkoda że nie wyjdą nowe wersje WoG-a bo tam może by je zlikwidowali
No niestety, Wog Team się posypał, może HotA będzie lepszym dodatkiem pozbawionym błędów.
Obywatel
Nie ma lepszego dodatku do Heroes 3 niż WoG !
Ostatnio edytowany przez VasT (2013-07-22 12:11:35)
Mnie sie w ogóle średnio podobają dodatki tego typu do gier, które całkowicie zmieniają jej istotę. HotA lepsza i to co najmniej dwukrotnie, głównie ze względu na to, że jest mało awaryjna i nie robi RPG z herosa.
Obywatel
Dlaczego ? WoG dla mnie to po prostu świetne urozmaicenie gry, przy której można spędzać mnóstwo czasu , a ona dalej się nie nudzi . Na każdej wygenerowanej mapie znajdziemy coś innego , ciekawszego. WoG daję nam ogrom możliwości, jak doświadczenie jednostek, dowódcy i artefakty dla nich, nowe jednostki i ulepszenia. To sprawia, że w tą grę chce się grać , choć przeszedłem ją wiele razy To kwestia gustu , dla kogoś może być świetny , a dla innej osoby może być dnem.
Dla mnie to Arcydzieło , w które można grać i grać ( pomijając błędy , które czasem są irytujące lecz mnie w rozgrywce nie przeszkadzają ).
PS. W HoTa nie miałem jeszcze okazji grać, ale słysząc różne opinie będę go musiał wypróbować
Jak ktoś lubi takie bajery, to na pewno mu się spodoba WoG. Ma zalety, które wymieniłeś, więc zwolennicy urozmaiceń znajdują tu coś dla siebie.
Obywatel
Przetestowałem tego HoTa i mogę stwierdzić , że jest po prostu Heroes z jednym nowy zamkiem , kilkoma nowymi budynkami , wizualnymi dodatkami itp. Dla mnie nic specjalnego Jeśli dałoby się ten zamek wkleić do WoGa to byłoby ciekawie , a tak to zwykły HoMM3.
Ja po prostu lubię gry RPG
Jak pisałeś, kwestia gustu. Dla mnie dodatek nie powinien wiele zmieniać w mechanice, co najwyżej nowe miasta i jednostki oraz kampanie. Natomiast WoG to jakby nowa gra .