Niedawno próbowałem wejść pod www.heroes3.waw.pl i wyświetliła mi się informacja, że nie ma takiej strony lub nie można jej wyświetlić. Prosiłbym Cohena o wyjaśnienie. Czy strona na dobre zniknęła? Dlaczego?
A wszystkich, którym zależy na tym forum, prosiłbym o zaproponowanie, co mamy zrobić, jakby spełnił się najczarniejszy scenariusz i Mroczna Biblioteka przestałaby istnieć.
Ja bym może odpowiedział, ale jestem na forum od niedawna i :
a) nie wiem co było na h3.waw.pl
b) nie wiem co znajduje się w mrocznej bibliotece
Generał
Głównie mapy, z tego co pamiętam.
Ja akurat pomysłu nie mam, gdyż na tworzeniu stron się nie znam.
Otrzymałem info od Cohena. Wiem już, co się stało:
Cohen napisał:
nie miałem za co zapłacić za domenę. ani dostępu do neta. teraz niewiem co z tym robić.
Czyli wychodzi na to, że straciliśmy stronę. Co robimy? Stawiamy nową czy jak?
Generał
Postawić taką darmową. Możliwości być może mniej, ale najważniejsze rzeczy i download mógłby być dostępny.
Postawić taką darmową. Możliwości być może mniej, ale najważniejsze rzeczy i download mógłby być dostępny.
Nie wiem, czy to odpowiedni temat, ale czy możecie coś o tej stronie opowiedzieć? Podobna do tej czy trochę inny zakres ?
Może mnie nie zjecie za mały offtopic, najwyżej połkniecie w całości. Co do tematu, to jak poprzednicy jestem za tym by postawić na darmówce.
Solejuk, to był nasz portal o Heroes 3. Znajdowały się tam mapy, informacje o grze, solucje, recenzje, etc. Mieliśmy wiele planów i materiałów, aby go powiększyć. Niestety, wszystko szlag trafił .
Dzięki za wypowiedzi i proszę o kolejne.
Ajć, to co, nie odzyskacie tego? Musicie darmową witrynę stawiać czy sobie darujecie ;x ?
Nie wiem, co będzie, dlatego założyłem ten temat, żebyście zaproponowali, co dalej.