Ja poponuje postawic jakas darmowa stronke, wklepac na nia(tak samo jak na heroes3.waw) jakies recenzje, porady itp.
Oraz moznaby bylo utworzyc nowy dzial, taki jak opowiadania userow. Mam pare nowiuskich, pachnacych farba drukarska dziel na forum, ale poczekam troszenke z ich publikacja.
A co Wy na to, żeby zamiast stawiać nowej strony na nowym serwerze zrobić ją za pomocą Custom Pages (dodatkowych stron html, za pomocą których można zrobić teoretycznie wszystko) na NASZYM FORUM? Rozwiązanie to pomogłoby nam w tej trudnej sytuacji. No i byłoby znacznie łatwiej aktualizować portal. Proszę o komentarze.
Generał
No to chociaż jedno ustaliliśmy. Chciałby ktoś pomóc?
Obywatel
Ja mogę, choć nie wiem w jakim w stopniu. Ale coś tam skrobnąć, czy co innego można.
Myślę, że na początek warto by postawić parę podstron o Heroes 6. To w tej chwili temat na topie. Powolutku byśmy tworzyli też serwis H3, jednak wydaje mi się, że H6 jest w tej chwili priorytetem.
Mi się wydaje, że priorytetem jest cały nasz download, podstrona H6 może byc robiona w między czasie, później doda się dokładne info o grze (jednostki, opis miast, etc.).
Download pojawi się wkrótce, w nieco innej formie (szczegóły ujawnię na gg) . Z tego też powodu można śmiało zebrać wszystkie wiadomości o Heroes VI i stworzyć stronkę, gdy tylko zakończymy prace nad Kompleksem Pałacowym. Nie powinno to być pracochłonne, ponieważ kompletujemy w przystępnej formie wszystkie informacje i pliki dot. gry w dziale Heroes VI i Gildii Złodziei. Robota najwyżej na 2 tygodnie, przynajmniej dla mnie jednego. Jak się zbierze ekipa, to może to potrwać krócej
.
Nawiasem mówiąc, znowu mamy pewne opóźnienia z newsami o Heroes VI. W trybie natychmiastowym kolejne informacje zostaną wrzucone na forum.