Obywatel
Ja co do decyzji w sprawie FB wolałbym się wstrzymać do 5.11.11r.
Popieram to manifestem Anonymous (jakby ktoś ich nie znał) - grupa hakerska która zasłynęła z ataku na PlayStation Network.
Ostatnio edytowany przez I.M.P.R (2011-08-18 20:29:42)
Ostatnio coś mówili, że jednak nie zaatakują FB.
No i nici z upadku FB, Xeno się dał przekonac, nie pozostaje nic innego jak stworzyc profil .
Generał
I tak nie mam konta na fejsie, więc mi to generalnie wisi. Promocja wyjdzie na dobre, a myślę że nasz aparat represyjnej kontroli... Znaczy się administracja z Detektywem Poirotem na czele poradzi sobie z problemami.
Mathias napisał:
No i nici z upadku FB, Xeno się dał przekonac, nie pozostaje nic innego jak stworzyc profil .
To jest trochę dziwne, bo jakbym was namawiał, to pewnie by się nie udało . A nasi Anonymous sami załatwili sprawę z naszym profilem na FB . Może skusicie się też a Twittera?
Musieliśmy z Xenem na własnej skórze się przekonac, jaki jest FB. Obaj się przekonaliśmy, chociaż oczywiście nie do końca. Z Twitterem i innymi serwisami się wstrzymajmy, najpierw zobaczymy, co wyniknie z tego jednego.
Tak sobie myślę, że by się nowe logo przydało... z Heroes 1-6.
Oto i nasz profil: http://www.facebook.com/pages/Tajemnice … 3644661771 Zapraszam .
Ach, dawno nie zaglądałem, akurat przed sekundę zobaczyłem Mathiasowego maila. Od razu oczywiście polubiłem stronę. To ciekawa inicjatywa, chociaż w mojej opinii nazwa może spowodować dosyć ciężką drogę do znalezienia strony. Gdyby z poziomu strony polubiło się każdy "fanpejdż" Heroesów, których jest kilka dla każdej części jest szansa że coraz więcej ludzi odnajdywałoby tutaj drogę. Hm, nie wiem co mogę jeszcze napisać. Jakieś promowanie wśród znajomych mogłoby być też fajne, co zdecydowanie ułatwia facebook poprzez przycisk Share. Strona na facebooku to imo dobry pomysł, zobaczymy jak to się dalej rozwinie.