Fajnie, Malarz, że dałeś u siebie wiadomośc o stronie. Jakby każdy na FB zareklamował nasze forum, to wiele osób mogłoby się o TA dowiedziec. Co do nazwy, to wkrótce ulegnie zmianie.
W sumie nie taki gad straszny, jak go malują. Facebook dosyć mi się przydaje, a i TA dumnie rozsławia. Mamy trochę lajków, chociaż przydałoby się ciut więcej .
Przepraszam, że się tak upominam, ale skoro to był dobry pomysł, to chyba powinienem dostać plusika nie ?
No tak . Co nie zwalnia Cię z obowiązku zdobywania kolejnych ;p.
Generał
Hmm, ciekawe czy by się sprawdziło również z forum WB. Jak się przekonam do fejsa, to może spróbuję. Więcej mi chyba sposobów nie zostało, bo trafiałem na same serwisy, z których administracją nie dało się dogadać (chyba wyparowali, bo nawet na swych "dziedzinach" nie byli aktywni), więc dałem sobie spokój z wymianą bannerów. Muszę kiedyś zagrać znowu w dwójkę lub przejść do końca trójkę, bo nie mogę rozkręcić porządnie dyskusji bo brutalnie mówiąc zapomniałem już jak tam to wszystko wyglądało.
Ja też już WB2 pamiętam tak jak posłowie PiS Lecha Kaczyńskiego - przez mgłę . A co do Fejsa, to polecam Ci się tam zapisać wraz z forum, zawsze reklama, poza tym możemy od razu zrobić tam współpracę.
A właśnie, trzeba by było pogadać z sojusznikami, że zmieniliśmy lokację. Maaatko, znowu wszystko załatwiać -_-.
Założyłem na FB grupę naszego forum (jej nazwa to Herosi Antagarichu). Może się przyda .