Jeśli chodzi o newsy, to jak najbardziej, Cohen może zrobić Ci konto . Kwestie graficzne pozostawiam do ustalenia między Tobą a Cohenem, ja się skupię nad artykułami, ale dopiero w moje ferie
Na dniach zrobię małą zmianę na stronie. Trzeba będzie na nowo wszystko pisać i na pewno będzie trochę potrzebnej pracy nad szatą graficzną. Obecne logo jest zbyt dużych rozmiarów - w tym momencie ciężko mi stwierdzić jakie mi potrzeba. Ale postawie nową stronę to się będzie w trakcie pracować nad tym, i na pewno zrobię wygodniejszą formę zarówno dla użytkowników i redaktorów. W obecnej formie dziwię się jeszcze że nikt - do tego momentu - ja i mathias nie usunęliśmy żadnego postu.
Muszę przyznać, że trochę się przeliczyłem i mój systemik jest zbyt skromny na nasze potrzeby. Niedługo przystąpię do zmiany strony zrobię stosowny komunikat, backup strony na wypadek jakby coś się sypnęło. I zaczynam uruchamiać stronkę - dziś mam wenę na to. Ostatnio trochę ani czasu nie było ani nie miałem najlepszych chęci. Ostatni tydzień to nerwówka była nieco.
Mógłbyś jakoś to opublikować ewentualnie wysłać na maila: slawek.rebis@gmail.com
Wszystko zostanie zamieszczone na serwerze i opublikowane .
Tak odnośnie mojej pracy. Na razie jak było widać zrobiłem sobie wolne od komputera.(Nawet zawiesiłem chwilowo działalność na Kanale Mocy i Magii). Miałem pomóc w renowacji. Tyle ,że zrobię to dopiero od środy. Gdyż zależy mnie na dobrych stopniach i dodaniu kilku filmów na Kanał.
Rozumiem serwis już gotowy na wszelkie modyfikacje powoli przenoszę artykuły z starego serwisu na nowy. Trochę się z tym schodzi ale myśle że do wtorku - środy będzie już po tym. Kurde, muszę zrobić jakieś zabezpieczenie na rejestrowanie - z ruskich wyszukiwarek spamerzy rejestrują ciągle do 4-5 kont i nie wiem co robią - spamować nie spamują tylko się rejestrują. I po usunięciu po przeszło godzinie znowu się ich ma.... chyba trafiłem na listę jakiś spamerów (sic?) będę musiał zrobić z tym jakiś porządek.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-01-28 13:48:07)
Nie lubię mówić po nicku do osób starszych powyżej 8 lat,ale cóż czasem trzeba. Cohen tak odnośnie nowego serwisu. To ta strona zostanie przeniesiona w obecnym stanie i tam będzie remontowana? Bo jeśli tak to, nie wiem gdzie mam dostarczyć multimedia (filmy,obrazki). Jakiś adres czy coś podobnego? Wcześniej pisałem,iż chciałbym redagować newsy. Otrzymałbym licencję? A jeżeli tak to jakiejś miejsce na stronie głównej,szczegóły i wymagania do tej pracy. Z kronik rwę się do uzupełniania działów o Heroes V i VI, gdyż bardziej siedzę w nowym uniwersum.
Obiecane grafiki dla Xeno z HoMM III: (zamieszczam tylko część)
Tazara widzieliście ,ale ten jest w większej rozdzielczości.
Ostatnio edytowany przez 98HeroFan (2013-01-30 21:09:01)