No właśnie. Ja chodzę po różnych forach i stronach. Zbieram i zapisuję ciekawsze grafiki ,które mogą się przydać na tapetę czy do modów lub na kanał. Bardzo mnie się spodobał system przeglądanie]a grafik w kronikach HoMM III. Jest to przyjemny wizualnie sposób. Mógłbym prosić o jakieś uprawnienia do wrzucania grafik? Z tego co wiem na stronie była kiedyś mowa o jakiejś encyklopedii. Można mnie wyjaśnić o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez 98HeroFan (2013-01-31 17:42:23)
Galerie można zrobić dowolną ilość kategorii, dowolną ilość grafik w galerii, dowolną ich kolejność, a także edytować przy pomocy odpowiedniej funkcji w menu kolorystykę, a jak ktoś się zna na Html, CSS, JavaScript edycja wnętrza wtyczki, oraz co najlepsze dowolność przedstawiania galerii - czy jedna kategoria czy kilka - do wyboru do koloru.
Kanały Youtube ustawiłem na 12 ostatnich filmików i odnośnik do kanału. Przyjemny player choć może pomyślę nad przedstawieniem tekstu w nieco przystępniejszej formie. Oraz jest popularny na każdym serwisie odnośnik Lubię to! do Facebooka. Serwisy społecznościowe to potęga.
Teraz planuje zintegrować kategorię Nowości z kanałem na Facebook, aby robiło automatycznie wpisy.
To jest ambitne i zgodne z nowoczesnym duchem. Będzie jakaś nowa skórka? Mam pewien projekt (lepszy) na wygląd strony głównej.
Ostatnio edytowany przez 98HeroFan (2013-01-31 18:42:24)
Zrób konto dam redaktora. Mogę trochę późno dać - chwilowo gram w lola.
@ Dałem redaktora powinieneś móc pisać już tam.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-01-31 19:22:08)
Bardzo się cieszę z tego ,ale narazie z powodów technicznych nie mam jak tego wykorzystać,więc plany ,,reformacji'' zostaną przesunięte do czasu rozwiązania problemu lub cudu. W kronikach widziałem,że były już porobione newsy. One są dosyć stare. Moim zdaniem ,aby nie robić sobie roboty powinno się te wydarzenia z przeszłości zostawić i zacząć od teraźniejszych. Takie rozwiązanie jest raczej wygodniejsze. Wydarzeń jak udowodniłem w swoim podsumowaniu roku 2012 było dużo. Nie wiadomo ile czasu zajeło by ich uzupełnianie.
Edit z dnia 9-go lutego 2013 r:
Obecne Kroniki cieszą oko,ale jest pewien drobny kłopocik. Otóż,aby łatwiej można było korzystać z nawigacji proponuję by, zrobić podklasy w działach z Heroesami. Mniej-więcej tak:
Zawsze można dorobić jakieś fajne ikonki. W miare potrzeby jak w przy klasie miasta, rozsuwały się podkategorie na np. Inferno,Zamek itd.
Ja na razie mam taką propozycję.
Nie wiem gdzie tylko Pan Cohen zamontowałby te mini menu(gdyby chciał). Zazwyczaj jest w lewym rogu i zaczyna się od góry, następnie zjeżdża w dół.
Edit z 14 lutego:
@Sauron bardzo lubię twoje artykuły o Heroes IV. Przez nie znowu chyba wrócę do tej części. Tyle,że jest tam mało grafik. W ten weekend mam czas, więc mogę porobić potrzebne screeny i poprzycinać. Chętnie to zrobię , jeśli Pan Sauron się nie obrazi.
Ostatnio edytowany przez Markham (2013-02-14 19:26:14)