rodzaj zaklęć najlepsze najgorsze
ofensywne łańcuch piorunów magiczna strzała(choć czasem się przydaje)
osłabiające klątwa/berserk osłabienie/pech
ulepszające modlitwa/teleport szczęście
strategiczne miejski portal/teleport aura zasobów/artefaktów
Przestępca
Jak dla mnie najleprzy atakujący to:implozja
Najgorszy atakujący to:fala śmierci
Najleprzy z tych które wzmacniają jednostki to:pogromca a najgorszy to:kamienna skóra
Najleprzy osłabiający przeciwnika to:osłabienie a najgorzy:klątwa
Najleprzy z przygody:miejski portal(zawzse jak miałem ten czar wygrywałłem)a najgorszy:przyzwanie i zniszczenie okrętu.
Inne czary:trzęsienie ziemi najleprze a najgorze to zniszczenie przeszkody
Mathias: Upomnienie 1/5 za doubleposting.
Zydar Heretyk napisał:
Jak dla mnie najleprzy atakujący to:implozja
Najgorszy atakujący to:fala śmierci
Najleprzy z tych które wzmacniają jednostki to:pogromca a najgorszy to:kamienna skóra
Najleprzy osłabiający przeciwnika to:osłabienie a najgorzy:klątwa
Najleprzy z przygody:miejski portal(zawzse jak miałem ten czar wygrywałłem)a najgorszy:przyzwanie i zniszczenie okrętu.
Inne czary:trzęsienie ziemi najleprze a najgorze to zniszczenie przeszkody
hyba kolega jeszcez nigdy multi nie gral i nie wiem jaka przyjemnosc sprawia np walka z lochami i rzucenie mass klatwy albo z cytadela( tam akurat zazwyczaj woda jest) jak taka wybitna harpia zamiast zadawac 4 zadaje zawsze 1
klatwa uzyta w lochach to faktycznie klatwa ,to najlepszy czar ognia biorac pod uwage jakosc/cena/dostepnosc.Ja raczej mam podobne gusta do wiekszosci,Macielug dobrze dal,rzadza krwi nic nie daje,ale o kamiennej skorze tego nie napisal,przeciez to jest to samo,tylko ,ze rzadza krwi daje premie do ataku,a odpowiednik z magi ziemi do obrony,pusc na mistrzu mag. ognia np.najpierw mas klatwe,pozniej reke smierci,z wroga nic nie zostanie jesli sie nie odczaruje szybko...
Najlepszy czar to wg mnie Modlitwa. Na drugim miejscu Klątwa. Trzecia pozycja dla Spowolnienia, czwarta dla Przyspieszenia.
Krótko mówiąc - zaklęcia masowe są najlepsze.
Wogle to najgorszym zakleciem w grze jest pech,bo jego sie wogle nie uzywa,wrog nie moze miec nawet ujemnego wspolczynnika szczescia, w przeciwienstwie do morale, wiec ten czar nie wyrzadza ZADNEJ krzywdy i nie pomaga nam...
Obywatel
najbardziej lubie łańcuch piorunów bo tak jakoś mi się podoba
zas nie przepadam za "Ochronom przed"