Heh, owocnej pracy A co do tematu to tak myślałem, że trzeba będzie mieć bazę MySQL, bo tam jest też rejestracja [do edycji tematów] no i logowanie.
Hmm, trochę mało mam czasu jest kilka błędów kiedy będzie się dało stronę uruchomię.
Obecnie strona www nie ma index.php.
Należy wstukać bezpośrednio adres/news.php i dopiero można oglądać. Wziąłem wyniki pracy, ale jeszcze sb i kilka błędów jest. A zapomniałem mało kto może rozumieć o czym pisze.
Oto przejściowy index:
http://www.h3mapy.yoyo.pl/news.php
Ostatnio edytowany przez Cohen (2008-12-21 22:04:53)
WooW Zaj<cenzura>a!!!
Osobiście umiem zrobić podobną, ale trudno mi się skapować w PHP
Ale strona jest super! Gratuluję.
I może zrób takie coś... Żeby było index.php, bo trochę inni użytkownicy mogą się zrazić nie znając tego tematu.
wiem, postaram się coś z tym zrobić. chwilowo jest kaszana na stronie. nie tylko z tym. boje się pomyśleć co szkodliwe boty sieciowe mogą wyrządzić transferowi mi. chwilowo powtarzam java script i perla więc nie zajmę się poprawieniem.
dobra błędy poprawione, niedługo dodam formularz logowania dla tych co będą uploadować mapy i kampanie.
Logowania? Ale logowanie to w PHP na sesjach, czy takie "Javascriptowe"?
poczytam co jest lepsze
może logowanie z wykorzystaniem prostego mysql.
Yhym. Może po prostu zrób system rejestracji i logowania na sesjach? I Coś tam, jesteś zalogowany jako xxx.
Może bez zmiany swojego profilu, ale tak, żeby jakiś dział, np. Download Map był widoczny tylko dla zalogowanych.
hmm może zrobię na 1 hasło będzie łatwiej na Javie wykorzystujac proump i instrukcje if niezbędne w każdym języku.