Podyskutujmy tu o składanych artefaktach. Moim zdaniem tgo świetne urozmaicenie gry! Dają wielką potęgę, ale niestety ciężko zebrać potrzebne elementy A co wy o nich sądzicie?
Obywatel
Kiedys mialem 8 artow(Eliksir zycia,Plaszczyk,Statua,Zbroja Przekletego,Moc Ojca,Miecz A.Sojuszu,admiral Hat,Zrodlo maga)
Brawo! Ja na razie nic nie złożyłem, poza eliksirem życia
Najlepszy łuk, zwój anielskiego sojuszu, oraz statua legionów, nie można zapomnieć też o zbroji przeklętego
p.s płacz nieumarłego króla jest najlepszy dla nekromanty legiony liczów i jesteśmy nie do pokonania
No tak, ja zrobiłem Płaszcz Nieumarłego Króla(Gem dla Sandra) i Eliksir Życia(Gelu) w kampaniach oraz podzieliłem na kawałki Miecz Sprawiedliwości(Yog)
Stauę legionów złożyć i oddać jakiemuś śresdniemu herosowi, który posiedzi z nią w zamku. Płaszczyk dajemy nekromancie i idziemy powalczyć z jakimiś jedn. 1 i 2 poz., by nazbierać wojsk. Mamy Lisze i bye bye.
Obywatel
Ja daje hirowi sredniemu Miasto d. i statue, ale pozstale glownemu, ew. Admiral Hata nie biore.
Obywatel
ja złozyłem miecz anielskiego sojuszu, statuę legionów, moc ojca smoków, eliksir zycia i znalazłem gralla wiecie ze 100 razy
Graal to akurat nie ten temat. Reszta fajnie.
Obywatel
Statuła legionisty i Źrudło maga
Obywatel
Ja zebrałem Złoty Łuk, Płaszcz Nekromanty, Legionistę całego, Eliksir Życia. Płaszcz Nekromanty jest dla mnie najsilniejszym artefaktem w grze, jeśli posiada go nekromanta (najlepiej Isra).