Obywatel
Siema. Mam pytanie. Otoz prowadze se miasto Inferno i zawsze pierwszy musi wystartowac arcydiabeł potem
sułtański ifrit a potem znow cerber itd... Ale chodzi mi o to jak ustawic po swojemu ktora z kolei jednostka ma atakowac ? Zeby powiedzmy pierwszy atakowal magog? Jak takie rzeczy poustawiac ? Prosze o pomoc.
Obywatel
Nie można sobie tego poustawiać. Nie zauważyłeś, że na początku atakują jednostki najpotężniejsze? Zawsze zaczynają jednostki z ostatnich poziomów.
Obywatel
Hmmm. Ale nie zauwazyles czegos.. ze 3 startuje cerber a jesli mowisz ze najlepsze startuja to dlaczego nie czarci lord ( ale to slaba jednostka ) czy nie rogaty szczur? Sa wyzej w poziomach przeciez
Obywatel
Każda jednostka chyba ma przypisaną swoją kolejkę, bo widocznie wg. twórców tak jest najlepiej. Musisz się ich spytać jeśli chcesz dokładnie wiedzieć. Ale ogólnie jest tak, że zaczynają silniejsze, czy z większą ilością jakichś współczynników.
Sauron: Dziękuje, za wyprowadzenie mnie z błędu, zawsze mi się wydawało, że to zależy od poziomu, a tu się okazuje, że szybkość, przepraszam, za wprowadzenie w błąd Seboxa27 i zwracam honor.
Ostatnio edytowany przez Doktor Schnabel von Rom (2009-04-25 09:53:47)
Generał
Sebox, zobacz u jednostki parametr szybkości, prędkości ( to jest to samo). Im wyższa szybkość, tym wcześniej jednostka zaczyna, np. cerber ma 8 szybkości, a czarci lord 7, dlatego cerber zaczyna przed czarcim lordem.
Obywatel
Ahhh to o to chodzi dzieki wielkie Pozdro
Ta, która należy do bohatera atakującego, czyż nie?
No to raczej... Nie wiem?
Pewnie ta, która ma lepsze staty lub ta, której jest więcej jednostek.