Obywatel
Ja biore gdy kasy mam już full to sobie zgarniam expa no i nawet na juz rozwinietej grze to i tak dobrze leci z potworow exp pozdro
Obywatel
Hmm... Dziękuję za odpowiedzi, też zawsze brałem gdy brakowała złoto ów surowiec, w innych przypadkach doświadczenie. Wolałem się po prostu poradzić innych graczy i poznać ich opinię, myślę, że można zamknąć.
Rekrut
Doktor Schnabel von Rom napisał:
myślę, że można zamknąć.
A po co od razu zamykać? Może się ktoś jeszcze wypowie.
Zen-Aku: A po co post nie na temat? Upomnienie.
Obywatel
Magyar napisał:
A po co od razu zamykac? Moze sie ktos jeszcze wypowie.
Po to by utrzymać porządek na forum, temat jest praktycznie wyczerpany, mój dylemat został rozwiązany, zaczerpnąłem opinii innych użytkowników, o co chodziło w tym temacie, więc nie ma sensu go dalej trzymać otwartym.
Rekrut
Doktor Schnabel von Rom napisał:
Magyar napisał:
A po co od razu zamykac? Moze sie ktos jeszcze wypowie.
Po to by utrzymać porządek na forum, temat jest praktycznie wyczerpany, mój dylemat został rozwiązany, zaczerpnąłem opinii innych użytkowników, o co chodziło w tym temacie, więc nie ma sensu go dalej trzymać otwartym.
Tak? To ja mam lepszą propozycję, a mianowicie - Mathias pozamykaj wszystkie tematy, bo przecież wszystkie były już obgadane. Więc po co mają być dłużej? Pokasować, tak najlepiej.
Obywatel
Magyar napisał:
Taaaak??? To ja mam lepsza propozycje, a mianowicie - Mathias pozamykaj wszystkie tematy, bo przeciez wszystkie byly juz obdadane. Wiec po co maja byc dluzej? Pokasowac, tak najlepiej.
Dobry pomysł, ostatnio sam pisałem w tej sprawie do Mathiasa. Kasować nie ma potrzeby, w wielu tematach są pomocny rady i ciekawe dyskusje, więc wystarczy zamknąć je i udostępnić wszystkim do oczytania.
Zły pomysł, który nigdy nie wejdzie w życie.
Magyar, ten temat zamknę (nawiasem mówiąc nie jest to problem techniczny dot. gry, więc nie pasuje do tego działu), ale ty wykombinuj nowy wątek w oparciu o ten. .