Xeno, skąd wiesz, kozaku? Grałeś ze mną kiedykolwiek wcześniej?
NIe,ale miałem tyle woja niewyprodukowanego,że bym wygrał jak bym je miał i kase na nie;p
A tak nawiasen pisząc to:
Żywiołak vs. Xeno
Lochy vs. Cytadela
Skati vs. Wystan
1:0
Opisu nie dam tylko powiem,że FB było w 1/3/1.
Xeno na równej mapce liczy się już skill,a za kasą trzeba latać na maksa do różnych stref robić łańcuch itd.Sam żeś przegrał to już sobie daruj.Jak ci było kasy mało to stawiasz w 2 tyg kapitol,jak widzisz co się święci i w 3 tyg dojeżdżasz przeciwnika.
Dobra ten turniej i tak se daruje,a na CH to chyba walkowerami przejde bo się nikt nie odzywa do mnie,ani odpowiada na moje gg,choć pisałem wielokrotnie
Obywatel
Na prośbę Mathiasa wstawiam opis, choć nie ma co opisywać zbytnio.
Ponieważ z karczmy poznałem poziom gry przeciwnika, to postawiłem w 1 tyg 1-4, 6 cytka + gildie, żeby szybciej poszło. Haste się trafił, w 2 tyg na mass. W 1-2-1 przez hordę demonów do nekro, tam jakieś 2 krypty, szukanie guza naokoło i w 1-2-5 stanąłem przed TP. 1-2-6 doniosłem armię, 2x przez czarty w tp, obok dwie puchy, których Xeno nie zrobił - odpowiednio 110 gremlasów i 80 gremlasów up. Nie chciało mi się upać, choć mogłem to zrobić w fortecy Xena. FB w 1-3-1 armią z 2 tyg - choć tu dziwne, bo jak wlazłem do zamku, to byczków do wykupienia było 0. Dzięki za grę.
Edit: Skończyłeś tydzień z cytką... Więc wiwern 5. Choć najdziwniejsze, co zrobiłeś, to postawienie zamku w 1-2-1. Nic Ci to nie dało a straciłeś kasę, za którą mógłbyś wykupić armię.
Edit2: Pozwolę sobie jeszcze na uwagę. Przy takim poziomie gry na kryptach/krasnalach pewnie masz spore straty. Przecież bicie krasnalowni nie jest łatwe, jeżeli ktoś dla porównania nie bije mnóstwa up wilczków do fortecy. Na Twojej mapce w pierwszym dniu miałbym 3 zamki. Posłałeś połowę armii na drugą cytkę. Posłałbyś nekromantę-złotnika, który miał 30 szkieletów i kilka zombie i on spokojnie by to zrobił. Na wilczkach schodziły 3 gnole, ale od pierwszego dnia mamy przychód. Ty sie bałeś zaatakować, przez co straciłeś około 15k (przy radzie miasta) na samym tym zamku. Nie banki, tylko rozsądek i parcie naprzód.
Ostatnio edytowany przez Żywiołak (2009-06-23 20:57:52)
Obywatel
Nie idzie mi się dogadac z Pand~. Albo nie odpowiada, albo nie zjawia się w czasie, który sam zaproponował.
Bardzo mi się nie podoba jego postawa. I mam nadzieję, że w tym tygodniu się pojawi, bo jeśli nie, ta nieuzasadniona ucieczka z turnieju odbije się mocno na jego koncie reputacji.