Przestępca
Witam wszystkich
Jestem nowy,ale czytam to forum juz od jakiegos i bardzo mi się ono przydaje . Mam pewien problem
mianowicie nie moge nigdzie znalezc spolszczenie do Heroes 3 SoD
Przeszukałem google i wasze forum ale nic nie moge znalezc
Prosił bym was userów o pomoc. Jesli ktos zna jakis link ze spolszczeniem bede bardzo wdzieczny!!
Przestępca
Na moje łatwiej by Ci było kupić polską wersję, taka Złota Edycja stoi przecież bardzo tanio w sklepach - ja kupiłem za 19,99 i jest w pełni po polsku. Wątpię, czy w ogóle istnieje osobne spolszczenie do tej gry.
Przestępca
Sideways, heroes 3 jest tani ale zastanawiam sie nad kupnem nowszej wersji (IV lub V). Wiec nie wiem czy jest sens kupowac heroes 3 ;/
Przestępca
Xeno co do heroesa IV i V to jestem w tym temacie zupełnie zielony... A czy V jest lepsza czy tez gówno?
Jeśli nie chcesz kupić trójeczki polecam V Dzikie Hordy. To jest samodzielny dodatek więc zwykłem V nie potrzebujesz.
Powiem Ci,ze V ma sporo powiazan z 3 i jest niezla,lecz uwazam,ze III jest najlepsza...
Generał
Piątka jest godna polecenia.
Co do czwórki... To zależy. Gra jest kontrowersyjna. Dla jednych fajna, ale większości się chyba nie podoba. Żeby sprawdzić, Thunderbird, musiałbyś sam zagrać.