Obywatel
Witam mam pewien problem ze scenariuszem w SODzie. W scenariuszu fiolka żywej krwi, mam owy artefakt donieść Viokalowi, pokonałem czerwonego gracza, artefakt odebrałem, ale co dalej? Myślałem, że po odebraniu artefaktu będzie koniec scenariusza, ale nie ma . Więc co mam zrobić?
Zagraj jeszcze raz bo miales go mu doniesc
Obywatel
Nie rozumiem jak mam donieść, jeżeli na niego klikne to go zaatakuje, czy podczas tego ataku automatycznie sie przekaże i wygram ?
Rekrut
Chyba chodzi o to, żebyś jakimś pobocznym bohem dał się pokonać, to on przejmie artefakt. (chyba)
Obywatel
up
no to właśnie pokonałem czerwonego i przejąłem artefakt, ale nie wyskoczył mi komunikat, że ukończyłem scenariusz
Przestępca
słuchajcie wie ktoś może skąd pobrać herosa 3 ale takiego żeby grać przez neta pomuszcie plis i wogle dużo osub w to gra pomocy
Przestępca
plis powiedzcie
Olórin:Przeczytaj uważnie regulamin. Obowiązuje ZAKAZ zamieszczania linków do pirackich plików, jak i proszenie o nie.
Ta gra kosztuje max 20 zł (większej ceny, to raczej w całym kraju nie znajdziesz), więc proszenie o link do niej jest z lekka niepoważne. Z miejsca powinien być ban, ale nie chcę cię od razu banować.
Musisz po prostu zdobyć te fiolke.
Zdobywasz tarcze strażnika niebios i gladius tytanów i wymieniasz do w "drzewku" na fiolkę. Gelu musi mieć wszystkie 3 elementy, ale złożył się eliksir życia.
Czerwonego pokonaj, bo jest łatwiej.