Obywatel
Lowcakur napisał:
O tym to ja wiem, ale wlasnie ReZa nie ma. Dlatego chcialem rozegrac chociarz jeden mecz, i probowalem dogadac sie z Maszkara i Mona, ale nie szlo, co oznacza ze moja grupa jest nieaktywna.
Tak dla sprostowania - wiadomości w dziwny sposób do mnie nie dotarły.. Jestem aktywny i niedługo zagramy
Za rok wystartuje, ale jak grać, skoro nie mamy blisko komputerów?
Rekrut
Hm. Może przez internet? No bo wiesz. Istnieje coś takiego co nazywa się SIEĆ GLOBALNA. I dzięki temu na przykład siedzisz na forum. Może najpierw się ogarnij człowieku, bo daleko tu nie zajdziesz.
O.O Człowieku, ty sie nie znasz!!!!!
Generał
Pewnie jak dotąd grałeś Rufusie przez sieć LAN, stąd twoje stwierdzenie o koniecznej bliskości dwóch lub więcej komputerów.
Acha. No, może i masz racje, ale za rok załatwie sobie drugiego kompa w pokoju i będziemy mogli szpilać.
Rekrut
Hahaha. Zaczekaj. Dam Ci link, dzięki któremu zrozumiesz o co mi chodzi.
Proszę bardzo. http://www.heroes3.eu/samouczek
Dzienki, poczytam.
Obywatel
Jesteśmy z furym po mapce (poddał ją) i na arenie prowadzę 1;0, jednak on nie ma ostatnio czasu by dokończyć, a ja wyjeżdżam na tydz. do Niemiec, dokończę z nim po powrocie i spróbuję rozegrać gry z Xenem i Olórinem.
Ostatnio edytowany przez Redalion (2010-07-18 12:59:51)
Spoko, najprawdopodobniej zostanie dodane trochę czasu. Sam wyjeżdżam, lipiec cały zajęty, za to sierpień calusieńki wolny .