Mamy już podstawy fabuły, powoli się wszystko ustala, więc myślę, że można by ustalić tytuł naszej gry. Pomogłoby to zapewne nieco w przyspieszeniu prac, bo narzuciłoby pewne elementy fabularne, etc.
No to jakie macie propozycje?
Osobiście dałbym ,,Tajemnice Antagarichu" . Co o tym uważacie?
Rekrut
Cóż za niesamowicie oryginalna nazwa! A tak normalnie - jestem za. Niech ludzie kojarzą serwis i grę.
I taka nazwa pasowałaby do samej fabuły (a raczej jej utajnieniu) - gracze stopniowo poznają sekrety swojego kontynentu, nie wiedzą, co ich czeka, etc.
Rekrut
Dokładnie. Tytuł wielofunkcyjny. I w dodatku przyjemny dla ucha. Zaczekajmy tylko jeszcze na Eleazara i Nerva. Może dadzą lepsze propozycje.
Rozumiem, że Nevowi pasuje nazwa . Ponieważ na odpowiedź Eleazara w jego obecnym tempie możemy czekać ładnych parę dni, to póki co ustaliliśmy nazwę ,,Tajemnice Antagarichu" i to do niej już wymyśliłem kilka punktów do rozgrywki, które mogą pomóc w ustaleniu, jak się w to będzie szpilać.
W późniejszych częściach (bo jeśli ta się uda, to oczywistym, że powstanie ich więcej) możemy zmienić nazwę albo dodać podtytuł. Tak więc tytuł ustalony, jakby Hirek się odezwał, to zostawiam jeszcze temat, żeby się mógł wypowiedzieć.