Ja tez, ale troche zbyt daleko, jak dla mnie. mam takze propozycje, moze zczaimy razem jakis fajny oboz, na ktory mzoliwe ze sie wybierzemy. Co o tym myslicie?
Tylko jaki Łowca obóz? Wiele jest obozów, a na jakiś, który można wygrać z konkursu margaryny nie widzi mi się jechać. A i tak z doświadczenia wiem, że w 90% taka inicjatywa nie wypaliłaby niestety.
Jakitobylby oboz, to jest jeszcze do omowienia, mamy czas do wakacji. Inicjatywa moze wypali, moze nie, ale warto sprobowac. Najlepszy oboz, to bylby taki Larpowy, ale zobaczymy...
Myślę, że akurat w tym przypadku mogłoby wypalić. Jakby się coś znalazło w środku wakacji, najlepiej w sierpniu, to bym chętnie pojechał. Choć najpierw bym musiał poznać sprawy organizacyjne i wszystko pozałatwiać. Dlatego uważam, że w 2012 roku (tuż przed tym rzekomym końcem świata) na dobitkę możemy pojechać na jakiś LARP .
W sierpniu mi pasuje jak najbardziej, moze nawet skoluje jakis paru moich kumpli. Ale na razie tzeba wpierw znalezc taki oboz. Musi on takze wszystkim odpowiadac, no i trzeba przywiezc na niego swoj "sprzet".