Hashima - ośmiopłatkowy kwiat lotosu, królestwo Nag zwane również jako frakcja Sanktuarium.
Tak, stało się. Pogłoski, które krążyły od dawna odnośnie Nag jako piątej frakcji w Might & Magic Heroes VI stały się faktem. Dziś Ubisoft oficjalnie zaprezentował ostatnią frakcję jaką ujżymy w najnowszej odsłonie sagii.
http://www.tawerna.biz/czytaj_newsa_234 … arium.html
Generał
"ujżymy"
Byś chociaż ten błąd poprawił, a nie kopiuj wklej.
Muszę przyznać, że oryginalnie, mimo że będą sceptycy narzekający na żywiołaki jako podobieństwo do Wrót Żywiołów.
Przydałoby się jeszcze miasto magów moim zdaniem.
Sarciu, takie miasto na 100% zostanie dodane w dodatkach, w ktorych ma dojsc jeszcze 5 miast.
Miasto wyglada i zapowiada sie ciekawie, czekam na moment, kiedy umieszcza je na glownej stronie M&MHVi
Rozczarowałem się, miasto nag jest całkiem w dechę, ale nie będzie diabłów w inferno, leśnego miasta, ani mrocznej armii z czarnymi smokami na czele, które są wręcz symbolem heroesa . Jeżeli nie dadzą ich w dodatku to naprawdę się zawiodę...
Ty myślisz, że to już koniec produkcji? Na pewno jeszcze dadzą kilka miast, a leśne miasto będzie na pewno!
Generał
Będą dodatki, w końcu kasę trzeba nabić a fanatycy Heroesa którzy kupują wszystko z "Might & Magic" w nazwie i tak wszystko kupią. Zresztą ja i tak Leśnych Elfów nie lubię. Nowy Loch jest niezły (ten z V), ale wkurza mnie zepchnięcie Minotaurów do roli niewolników.
Chcą nabić więcej kasy, to zrobią pełno dodatków z miastami...
Ta, minotaury powinny być wyć wojownikami, no i co za niewolnicy mają wysokie morale . Ale ogólnie w V części miasto wymiata, a czarne smoki to wręcz symbol tej serii, który towarzyszy jej od samego początku, gdzie już w I części był smok w mieście czarnoksiężników...
Smoki czarniawe na pewno beda w jakims nowym miescie, Ubisoft jak widze przejmuje czesc polityki blizzarda, a mianowicie rozbic gre na sto doadtkow i kazdy sprzedac za 200 zl. Lecz Blizzarda mozna kupowac w ciemno, kazda jego gra jest boska, czego nie monza powiedziec o Ubi.