Strony: 1
Wątek Zamknięty
W roku 2010 ukształtowała się nowa, silna, stabilna ekipa administracyjna. Każdy z jej członków miał niemałe zasługi w mijającym roku dla Tajemnic Antagarichu. W przeciwieństwie do poprzednich lat nie było żadnych większych "przetasowań" w ekipie, dzięki czemu mogła się ona zżyć. Dlatego wstęp krótki i można przejść do poszczególnych osób. Waszym zadaniem będzie wypunktowanie nas .
Król Mathias - jestem administratorem od samego początku. Zmieniali się ludzie, zmieniały ekipy, a ja trwałem przy forum .
Kanclerz Eleazar - druga osoba w Królestwie, jak można wyczytać w Sali Tronowej . Ponadto nasz Grafik forumowy.
Strażnik GiBoN - moderator od 20. marca 2010r.
Strażnik Olórin - moderator od grudnia 2009r., w czerwcu 2010r. wybrany na Opiekuna Klanów
Hetman Cohen - twórca Mrocznej Biblioteki. Niedługo ma wypuścić najnowszą wersję strony. Ciekawe, jak to będzie wyglądać .
Opiekun Xeno - był Opiekunem Klanów na początku 2010r., niedawno stał się tymczasowej OK w miejsce Olórina
Zapraszam do oceniania Administracji pod względem jej działań. Również jej członkowie mogą się wypowiedzieć nt. swych współpracowników .
O Mathiasie mówić nie muszę. Eleazar jest nieobecny, ale lubię go, mieliśmy okazję porozmawiać kilka razy, zasługuje na swoje stanowisko. Olórin i Xeno- no z nimi znam się chyba najlepiej ludzie konkretni i raczej konsekwentni, w dodatku dobrzy gracze, Olórin trochę kuleje z aktywnością, ale jak coś się działo to zawsze było można na niego liczyć. Człowiek szczery i inteligentny, podobnie zresztą jak Xeno. Jak on to ujął byliśmy jak Diego, Lester i Milten, każdy z innego klanu. Cohen? No właśnie, widać, że zna się na rzeczy, ale nie znam go...
Byłem nieobecny. Kilka razy już tak bywało, niestety. Ale na chwilę obecną mam przeczucie, że na forum zawitam znowu, z chęcią.
Nie będę wyszczególniał, bo ogólnie się na wszystkich nie znam (^^), więc wszystkim gratuluję dobrej roboty
Wszystkim wstawiam szóstki plus do dziennika
Cóż tu mogę powiedzieć Trochę już tu jestem i zżyłem się z wami ludzie
Jak to się mówi "miejsce jest tak dobre, jak ludzie, którzy w nim przebywają", a tutaj jest po prostu zajebi... ups świetnie.
Mógłbym opisać każdego członka administracji po kolei, jednak wszystkie te zdania podsumuje jednym, które będzie o wiele bardziej wymowne.
Jesteście świetni
Atmosfera tworzona przez ekipę i userów jest świetna, tylko szkoda że taki mały ruch.
Generał
Widać, że swoje funkcje traktują jednocześnie odpowiedzialnie i swobodnie. Wiadomo, nie można być takim kto za byle co wlepia minusy i bany, jednocześnie nie można w pewnych przypadkach pofolgować trollowi. Modernizacja strony - Pałac i iinne bajery, udała się. Poziom merytoryczny został podniesiony, ale jednak została enklawa spamu czyli Karczma, gdzie na szczęście wszyscy piszemy normalnie (choć to rzecz względna ).
Jestem jak najbardziej na plus i życzę dalszych sukcesów.
Sarciu, ja nie pisze normalnie, obraziles mnie. A administracje oceniam ogolnie bombowo, choc |
Eleazara i Cohena nie zdazylem poznac w wiekszym stopniu.
Generał
Lowca... Jak sam napisałem normalność to rzecz względna, relatywistyczna. W twoich oczach jak najbardziej jesteśmy nienormalni. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
No nwiesz, z moja normalnoscia czytanie to trudna rzecz, nieprawdaz?
Wątek Zamknięty
Strony: 1