Obywatel
Siema. Wczoraj zainstalowałem WOG, potem łatke spolszczającą, potem ulepszenia nowe, i halflings mod(miasto zamiast bastionu). Wczoraj jeszcze mogłem odznaczyć halflings a dziś doinstalowałem ten GAJ i nie mam żeby odznaczyć i gaj i halflings. Jak temu zaradzić? Byle nie reinstall woga.
Z tego co wiem, to bodajże nie powinno się nawet instalować łatki pl z nowymi ulepszeniami. Może mody tych miast są niekompatybilne ze sobą i musisz któryś z nich usunąć, bądź zrobić reinstala woga(jeżeli samego miasta nie możesz), ale pewny nie jestem...
Obywatel
Reinstal woga nic nie dał. To dokładniej opisze. Gdy zaczynam walke (grając właśnie gajem) to się tak dzieje i pisze taki error resourcemanager:getsprite could not find the "sprite" "resource" i wywala z gry .
Ostatnio edytowany przez sebox27 (2011-06-10 17:37:28)
A sprawdziłeś, czy działa to poprawnie, z np. spolszczeniem, albo nowymi ulepszeniami?
Obywatel
http://www.grovetown.acidcave.net/download.htm Pisze w linku z downloada tak : Uwaga! Modyfikację należy instalować wyłącznie na czystą wersję WoGa i zawsze jako ostatnią! Dopuszczalne inne modyfikacje: polonizacja, polskie czcionki i filmy do kampanii WoGa wraz z intro.
Napisane jest polonizacja.
Tera zauważyłem, że jak się zaczyna bitwa i jest ten błąd, to dostaje crasha przy nie których jednostkach, np: gdy strzele Driadą to mnie crasuje, a gdy wezme OBRONE i moge ruch wykonać inna jednostką to mogę iść ale jak strzele z nie których jednostek albo wykonam ruch przy niektórych to mnie crash uje. Wygląda mi na brak jakichś plików...
Ostatnio edytowany przez sebox27 (2011-06-10 20:53:54)
Możliwe, że jest to po prostu bug, niedociągnięcie, sprawdź, czy nie ma jakiś nowych łatek i tyle.
Obywatel
No właśnie nie ma żadnych łatek na to, i ściągałem, z każdego mirrora.
W takim razie jest to bug, z którym musisz żyć .
Obywatel
W takim razie musze się pogodzić z tym i usunąć to zajefajne miasto
Myśle, że ten bug musze zgłosić do twórców, może coś z tym zrobią