Ja jeszcze nie dostałem . Którzy byliście podczas wpisywania?
Generał
Gdzie ja mam ten kod wpisać? Może ktoś pomóc załączając zdjęcie? Choć może strony są tak ludem obładowane, ze nijak się znaleźć i załadować nie są. Napiszcie, czy słusznie przypuszczam.
EDIT: Właściwie coś już znalazłem, ale to wszystko idzie jak krew z nosa.
Ostatnio edytowany przez Sauron (2011-06-28 19:00:37)
Nie dostalem kodu Czy moglbym prosic o kod od Ciebie, Mthiasie?
Mój znajomy, Brennus, wyjaśnił krok po kroku, jak działamy.
Rejestrujemy się na ubi.com (najlepiej podać wiek pełnoletni). Logujemy się następnie na http://mightandmagic.uk.ubi.com/heroes6/beta/ z passami ubi.com, w pewnym kroku będzie się wpisywać kod, następnie musimy przewinąć regulamin ("przeczytać" ) i go zaakceptować, a wreszcie odblokuje nam się pobieranie. Aczkolwiek mogą wystąpić problemy, np. z białą stroną, która wyświetli się zamiast ekranu do ściągnięcia. Ja po prostu odczekałem trochę, odświeżyłem, w końcu zrobiłem re-logowanie i poszło. Teraz zaczyna się ściąganie.
Plik waży 4,3GB, więc jak ktoś ma taki net jak ja (wolny), to w noc niech pobiera.
Już wysyłam, Lowca, na PW.
Generał
A mnie dziś przerwało pobieranie, ciekawe, czy będę mógł jeszcze je dokończyć...
Mozna dokonczyc. Mathiasie, mowilem Ci, poczekaj do dzisaj. Ja wlasnie w tej chwili rozpoczalem pobieranie i nawet tak sredni net jak moj porafzi sobie z hirkami w 4 godziny.
Generał
No cóż, mi nie wiedzieć czemu za Chiny ludowe nie chciały działać kody. Szkoda wielka, jest jednak szansa. Cóż, to jest jednak rozwiązanie dość... Radykalne, dlatego nie będę tutaj zamieszczał szczegółów. Chyba Ubi nie było przygotowane na taki najazd. Ponoć często przerywa ściąganie. A to waży ponad 4 GB.
Przybysz
Witam
Czy nie miał by ktoś klucza do BETY, bo ja się niestety nie załapałem