Witam,
Mam ciekawy pomysł. Tekst do opisu kategorii na głównej stronie wydaje się zbyt niewyraźny, mam lepszy pomysł na przekazanie treści i ulepszenie strony. Zamiast opisu tekstowego pod kategoriami artykułów umieścić jakieś grafiki niezbyt wysokie jednak dość szerokie - podobne jak w forum w Pałacu.
Jednakże brakuje mi grafik, czasu i chęci do męczarni z grafiką.
Kategorię do zrobienia : Ogólne, Nowości, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Heroes 5, Heroes 6.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-02-12 23:52:20)
Mówiłem już, że będzie . To wiadome.
Szeregowiec
Pytanie, te działy się tam rozwijają, czy już tak pozostanie kilka tematów o jedynce i dwójce, dwa o trójce, a reszta pusta?
MJOdorczuk-u jak chcesz to możesz pomóc. Każda para rąk się przyda. Roboty w Kronikach jest wiele. Ja ciągle czekam na zakładkę ,, download''. Chciałbym już ją wypełnić.
Szeregowiec
Pomóc bym chętnie pomógł, tylko nie wiem, czy bym potrafił, bo się wszechwiedzą o HoMM ni o pisaniu stron nie zdołam wykazać.
Jak ja lubię, kiedy ktoś marudzi, że coś jest nie zrobione, a jak przychodzi co do czego, to zakrywa się niekompetencją . MJO, zero kompleksów, nie trzeba olbrzymiej wiedzy, żeby wyscreenowac z gry obrazki i krótko opisać poszczególne parametry. Tylko że to pracochłonne i TUTAJ tkwi problem.
Generał
Hehe, CAŁA ludzkość jest bardzo zajęta od zarania dziejów. Jeszcze dużo artykułów o Heroes IV do zrobienia i do tego screeny do ozdoby. Szkoda, że jak zawsze ciągle jest coś do zrobienia, a jak już jest okazja to bardziej mnie interesuje granie niż robienie screenów.
Spoiler:
Ok, bez ogródek. NIE CHCE MI SIĘ.